Újabb magyar sikerek Felcsútról

2017. május 03. 10:09

Bár beletoljuk a milliárdokat az akadémiába, az NB2-ben simán felállnak saját nevelésű játékos nélkül, hogy aztán a kiemelt partner Videotonban Feczesin novemberi gólja legyen a legutóbbi „magyar” gól.

2017. május 03. 10:09
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

„újabb magyar sikerek felcsútról. bár beletoljuk a milliárdokat az akadémiába, az NB2-ben simán felállnak saját nevelésű játékos nélkül, hogy aztán a kiemelt partner videotonban Feczesin novemberi gólja legyen a legutóbbi »magyar« gól. persze nyilván nem az van, hogy a pénzt elszórják, minősíthetetlen munkát végeznek, szórakoznak a közpénzzel, nincs se tudásuk, se tehetségük, se akaratuk a munkához, hanem fölteszem, soros a levegőben úszva kapufára tolja a legjobb lövéseket, gyurcsány alattomos becsúszó szerelésekkel töri ketté a legnagyobb tehetségeik lábát, brüsszel meg brutális támadással veszi el a srácok kedvét a játéktól az u14es meccseken. nyilván ez van, mert ha a valósággal néznénk szembe, akkor esetleg felvetődne, hogy egyszer valakinek el kell számolnia azokkal a milliárdokkal, amit eltettek felcsútra, a semmire. közpénzt hordtak oda talicskával, a miniszterelnök udvarának közelébe: ezért. hogy mondhassák, a felcsúti futball erősödik. azaz hogy azt hazudhassák, erősödik. a többi meg úgysem számít, hiszen az a mi jövőnk, nem az ő jelenük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2017. május 03. 17:54
http://www.origo.hu/sport/futball/20170503-magyarorszag-franciaorszag-nyitomeccs-az-u17-es-eb-n.html
csurcsányi
2017. május 03. 15:41
Petike !A labdarúgás nem a te eszednek való, akkor minek írsz róla?
Libakergető
2017. május 03. 15:37
Péter, Péter! Te aki az általános iskolában fel voltál mentve tornából és még egy tisztességes bukfencet sem tudsz végrehajtani, szerintem a sport csesztetése nem az asztalod. Tudjuk, hogy te minden sportot utálsz, mert abban fizikai erőfeszítést is kell tenni és ellehet benne fáradni. Kis puhos tested nem erre való! Szóval keress máshol csesztetni való témát, elárulom van bőven. DE a sportot kis pubi hagyd békén!
pemete jakab
2017. május 03. 13:38
Felcsúton sportcsarnok is épül 6 milliárdért (az eredeti terv 2 milliárd volt, ez is jól megszaladt). A stadion 3,8 milliárd volt (a falu teljes lakossága kétszer belefér), úgyhogy a sportcsarnok sem lesz sufninagyságú. https://www.youtube.com/watch?v=wqT8nzrUzf4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!