Miért álszent, hazug az, amit a baloldal csinál Orbán kínai látogatása kapcsán?

2017. május 15. 10:37

1994-ben „mindenki Árpi bácsija” megkoszorúzza a Népi Hősök Emlékművét a pekingi Tienanmen téren.

2017. május 15. 10:37
Oláh Gellért
888

„Nos, miért is álszent a ballib oldal? Ezért:

1994-ben »mindenki Árpi bácsija« megkoszorúzza a Népi Hősök Emlékművét a pekingi Tienanmen téren. Az alsó képen pedig látható, amint épp kezet ráz Ji Penggel, akit később felelőssé tettek az amerikaiak a rendkívüli állapot bevezetéséért.

Mindkét kép a jó öreg Népszabadságból származik. Ők pedig sosem tévedtek, sőt lelkesen számoltak be az eseményekről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aaabbbccc
2017. május 16. 10:21
idosebb Bush elnokkent kb az eltipras utan fel evvel ment oda biznisz az biznisz
Negue
2017. május 16. 00:03
Uramisten! Miért nem tudjátok megérteni, hogy a koszorúzás egy protokoll része! MINDENKI odamegy. És nem azt "ünneplik" a külföldi politikusok, hogy azon a helyen vérbefojtották a tüntetést! Ezt olyan nehéz megérteni? EZÉRT még "Árpibácsit" sem ítélem el, pedig ezen kívül szinte mindenért elítélem. Az aljasság és a pofátlanság az, hogy ezt a balnak nevezett oldal is tudja, de van bőr a képükön ezen nyargalni, de rajtuk már semmin nem lehet csodálkozni..... De legalább mi ne hagyjunk ilyen dolgok kapcsán, hülyét csinálni magunkból!
Ombudsmanyus
2017. május 15. 20:54
"Miért álszent, hazug az, amit a baloldal csinál Orbán kínai látogatása kapcsán?" Az, hogy a baloldal álszent, hazug, stb., az nem újság. Viszont az Orbán koszorúzás egy normális jobboldalinál ki kellett, hogy verje a biztosítékot. A 888 színvonalát mutatja, hogy nekik ez nem probléma, csak az, hogy a baloldal szóvá merte tenni. Ennyit a 888-ról. Ismét pénztárhoz fáradhatnak. Kurzus skriblerek.
edvind johnsson
2017. május 15. 20:47
Ájpi bácsinak szabad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!