Csecsenek és Komáromy

2017. április 21. 20:03

Egy magyar állampolgárt „vesznek rá” idetévedt idegenek, orosz-csecsenek, hogy alázkodjon meg előttük és mindenki előtt.

2017. április 21. 20:03
Stumpf András
Válasz

„Komáromy lett tehát a ma Budaházyja (nemcsak az időjárás bolondult meg 2017 áprilisában), persze nem azért, mert rühelli a komcsi megszállókat, hanem mert most aktuálisan ez a menő, hogy Orbán egyenlő Putyin, aztán ami orosz, azt most jól megdobjuk, így harcolunk a cár meg a felcsúti minicár ellen.

Ettől még a magyar politika dolga lenne kijárni, hogy az emlékmű és az alatta nyugvó katonák temetőbe kerüljenek át, de a nemzetközi szerződéseket, egyezményeket olykor elég lazán kezelő (például: lépjünk ki az európai emberi jogi chartából) kormányunk ez ügyben hét éve nem óhajt lépéseket tenni.

Lépéseket egészen más tett. Ez a bizonyos csecsen. Magomed.

Aki a videón arról beszél, hogy megbecstelenítette valaki a »Nagy Honvédő Háború hőseinek emlékművét«.

(...)

Magomed ugyanis nagyon otthon érzi magát Budapesten.

Ennyire:

»Mi akcióba léptünk tegnap azért, hogy megtaláljuk ezt az állampolgárt.«

És megtalálták.

Komáromy meg ott magyarázkodik és kér őszintén elnézést a tagbaszakadt csecsen mellett.

Legyintsünk, hogy és akkor mi van? Hogy ez nem is durva. Mert hát végül is narancssárga ruciba sem bújtatták, kést sem rántottak a videó végén...

Nem. Ne legyintsünk. Ez bizony durva. Egy magyar állampolgárt »vesznek rá« idetévedt idegenek, orosz-csecsenek, hogy alázkodjon meg előttük és mindenki előtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 338 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2017. április 23. 22:14
Stump! Fika vagy.
Akitlosz
2017. április 23. 18:53
Azért a TV2 híradója jóval durvább a Mandiner "híreinél".
ptrfarkas43
2017. április 23. 12:49
Stup Dínóval interjú Megdobták vörös festékkel a Szovjet Emlékművet? Felháborító, hogy még nem helyezték át ezt az emlékművet, semmi keresni valója Budapest közepén. Megértem, hogy egyesek felháborodásukban megdobálják. Az pedig különösen felháborító, hogy ezt a gonosz Orosz-Csecsen állampolgár szóvá teszi, és a szegény ártatlan dobálót nem védi meg az állam. Ez itt kérem gonosz orosz maffia államra utal. Másnap ismét interjú. Zsidó temetőben történt festékdobálás? Felháborító, hogy ebben a nacionalista, fasiszta országban mi mindent megenged a kormány. Az pedig külön felháborító, hogy egy külföldi állampolgárnak kell felhívni a figyelmét a bocsánatkérésre. A kormánynak ez első pillanatban bocsánatot kellett volna kérnie és elhatárolódni a cselekménytől. Ebből is látszik, hogy ebben az országban tombol az antiszemitizmus. Na de kérem az előző nap az ugyanilyen tartalmú eseményről egész más volt a véleménye. Az nem számít, mára kifordítottam a köpönyegemet. Nem a tartalom számít, hanem a cél a legújabb trendi PC világban. Hogy tud önmaga szemébe nézni? Ó ez nem probléma. Piros festékemet a tükörhöz vágtam így nem néz vissza senki, szabad vagyok. Köszönöm, nincs több kérdés.
korty
2017. április 23. 09:41
vannak itt más nemzetek is akik levadászgatják a magyart. egyetemet, ngo-kat alapítanak e cél érdekében. ők ki is mondják: "a migráció a 21. század forradalma, és emiatt a társadalom etnikai és vallási többsége érzi úgy fenyegetve magát, mint ahogy a kisebbségek szokták. Szerinte a populista pártok megpróbálják megakadályozni ezt a folyamatot, és ez ütközik a nyílt társadalom eszméjével." http://magyarhirlap.hu/cikk/85918/A_nyitott_tarsadalom_baratai
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!