Csak egy kérdés

2017. április 07. 10:25

Miért épp akkor vet be Aszad vegyi fegyvert, amikor már a nyugat is el tudja képzelni, hogy eltűri őt a háború után?

2017. április 07. 10:25
Jakob Augstein
Facebook
Miért épp akkor vet be Aszad vegyi fegyvert, amikor már a nyugat is el tudja képzelni, hogy eltűri őt a háború után?
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2017. április 08. 20:30
"Miért épp akkor vet be Aszad vegyi fegyvert, amikor már a nyugat is el tudja képzelni, hogy eltűri őt a háború után?" Hát ez az!
tevevanegypupu
2017. április 08. 12:20
Adon hálát a világ, hogy Putyin intelligens politikus. Ha nem az lenne..na akkor szervusz világ. Valakinek muszáj gondolkodni is, és azt Putyin teszi..de Szíriát nem engedi és igaza van. Asszad sokkal hasznosabb Európának és az is volt..amit Amerikáról és sajnos jelenleg Trumpról sem lehet elmondani.
áfonya
2017. április 08. 08:30
Macedóniai válság mögött is soros van,,, több millió betolakodó útját kövezi ,magyarok vannak útban ezért érik egymást ballibsi cirkuszok..Várjuk a következőt.... jahhhhh most ötlik ki. Ceus féle felforgatók Aleksandar Vucic, Soros György, szerbia, tüntetés, hiszti, soros-hálózat Soros állhat a szerbiai tüntetések mögött Alig, hogy megválasztották Aleksandar Vucicot, ezrek vonultak az utcára, ismerős rigmusokkal és kommunista jelképekkel. A héten eddig mindennap több ezren vonultak utcára Szerbiában Aleksandar Vucic ellen tüntetni. A tömeg zömét egyetemisták alkotják, több forrás szerint is Soros György szervezetei állhatnak a megmozdulások mögött. https://888.hu/article-soros-allhat-a-szerbiai-tuntetesek-mogott##
gonterl
2017. április 08. 08:08
Az ellenfelet hülyének nézni, nem okos dolog. http://ktkj.blog.hu/admin/post/edit/12408319
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!