Elítéljük a szovjet emlékmű elleni támadást!

2017. április 18. 09:53

A kormányzat osotoba „brüsszelezésére” ostoba válasz a lumpenellenzék „moszkvázása”. Budapesten nem Vlagyimir Putyin, hanem Orbán Viktor ellen kell küzdenünk.

2017. április 18. 09:53
Balpárt
Közlemény

„A Balpárt ideológiai fenntartásai ellenére is szolidaritási nyilatkozatban állt ki a CEU mellett, mert fontosnak tartjuk az egyetemi autonómiát és az Orbán kormány diktatórikus törekvései elleni közös fellépést. Követeltük azt is, hogy azonnal engedjék szabadon azokat az aktivistákat, akiket a köztársasági elnök palotája elleni festékes akciójuk miatt helyeztek előzetes letartóztatásba.

Az utóbbi napokban azonban az ellenzéki megmozdulásokon előtérbe kerültek az oroszellenes indulatok, sajnos nem maradt ki lumpen elemek akciózásából a Szabadság téren található szovjet emlékmű sem. Önmagukat demokratának mondó fiatalok a Magyarország felszabadítása során hősi halált halt katonák emlékművét gyalázták meg. Ezzel a tettükkel rámutatva a sajnálatos tényre, hogy a »demokraták« ideológiailag milyen közel tudnak kerülni a fasisztákhoz hazánkban.

A Balpárt minden ellenzéki demonstrálót felszólít, hogy ne engedjen a provokációnak, ne engedje, hogy a kormányellenes indulatokat az orosz nép elleni uszításba terelje el bárki. A kormányzat osotoba »brüsszelezésére« ostoba válasz a lumpenellenzék »moszkvázása«. Budapesten nem Vlagyimir Putyin, hanem Orbán Viktor ellen kell küzdenünk.

A szovjet emlékmű elleni támadást a Balpárt elítéli és minden baloldalit felszólítunk, hogy maradjon távol olyan demonstrációktól, amelyek célja az oroszellenes indulatok szítása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2017. április 18. 21:55
bal p árt
Akitlosz
2017. április 18. 17:35
Azért a Liberális pártnak legalább egy ismert embere van. Ennek a Balpártnak meg egy sincsen.
Akitlosz
2017. április 18. 17:34
"Elítéljük a szovjet emlékmű elleni támadást!" És a szovjet emlékművet is. Nem hugyozom le azt az emlékművet, de örülnék neki, ha nem is lenne mit, nem zavarná a jelenlétével a Szabadság teret. Igaz, az amerikai nagykövetség akkor is ott maradna.
Martell 2
2017. április 18. 16:27
Elég szégyen, hogy ez a szovjet mocsok még mindig ott rontja a levegőt a Szabadság téren és csak most pár drogos hippi tett ellene valamit 2010 óta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!