Júdáspénz

2017. február 10. 11:45

Nálunk mindenesetre él és izmosodik az olimpiagyűlölők – Orbán szereti az olimpiát, én gyűlölöm Orbánt, tehát a rohadt anyját az olimpiának, vigye a büdös francba a NOB, ahova akarja – tábora.

2017. február 10. 11:45
Kiss László
Magyar Hírlap

„Nálunk mindenesetre él és izmosodik az olimpiagyűlölők – Orbán szereti az olimpiát, én gyűlölöm Orbánt, tehát a rohadt anyját az olimpiának, vigye a büdös francba a NOB, ahova akarja – tábora, s ha történetesen Los Angelesben vagy éppen České Budějovicében akarna a kormány játékokat rendezni, rögvest nagykoalíció szaladna össze a Együttől – vagy talán még inkább a Különtől – a Jobbikig. Most éppen a Momentum Mozgalom erőlködik, hogy összeügyeskedjen valahogy százharmincnyolcezer aláírást, hogy vigye a rossebbe a világ az olimpiáját, ne a szerencsétlen magyarságot büntesse vele. Igen, ez megy nekünk, ebben van gyakorlatunk. Talán már a török időben is panaszra jártunk a Portához, később Bécsnek büszke várába vonultunk instálásra, Moszkva meg magától érkezett, annak csak a rosszak, a fekete pontokat kapók névsorát kellett elővezetni. Manapság pedig Washington kifulladni látszik ugyan, de Brüsszel még tartja magát. Ott állandó embereink vannak, mégpedig jó embereink, s olyan parádésan besúgják, lekorruptozzák, lerasszistázzák nemcsak kormányukat, hanem egész nemzetüket is, hogy akár katedrát kaphatnának a brüsszeli Carolus Magnus Egyetem besúgóképző karán. Szép tiszteletdíjjal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!