MoMo-mama

2017. január 28. 11:43

Persze ezek a MoMo-ifjak csupán dublőrök, de ezt nem tudják szegények. A keverőpultnál valójában egy bizonyos Haris Éva pszichiáter ül.

2017. január 28. 11:43
Pilhál György
Magyar Idők

„Persze ezek a MoMo-ifjak csupán dublőrök, de ezt nem tudják szegények. A keverőpultnál valójában egy bizonyos Haris Éva pszichiáter ül. Ő a MoMo-mama. Régről ismerjük, az állampárt vezetőképzőjében nevelkedett, innen lépett elő az MSZP »képviselő-csináló pszichológusává«. (Férje nem más, mint az autószalonjairól és spanyolországi ingatlanbefektetéseiről ismert Haris György, egykori SZDSZ-közeli nagymenő, aki a 100 leggazdagabb magyar listáján is szerepelt.)

Éva asszony serénykedett a Haza és Haladás Egyesület indulásánál, Bajnai Gordon riasztó visszatérési kísérleténél, sőt állítólag ő álmodta meg Falus (Vízöntő) Ferenc legendás vödrös jelenetét is. (Már DVD-n is kapható.) Most meg ezeket a kétségbeejtő MoMo-ifjakat menedzseli – persze, pszichiáterhez illően, óvatosan. Hadd higgyék a srácok, hogy ők csinálják a történelmet. Pszt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2017. január 29. 13:18
A proletárdiktatúrát felcserélték az ingatlanbefektetők diktatúrájával. Ehhez kell a pszichiátria.
Dvorino
2017. január 29. 11:39
Magyarország a 2021-es és a 2023-as női kézilabda-világbajnokság rendezési jogát sem kapta meg a nemzetközi szövetségtől (IHF)
Mich
2017. január 28. 20:35
"MoMo-mama álmodta meg Falus (Vízöntő) Ferenc legendás vödrös jelenetét" Akkor tudjuk, mi vár a momókra...
egy genetikusanalattvaló
2017. január 28. 20:10
"A keverőpultnál valójában egy bizonyos Haris Éva pszichiáter ül. " Nem pszichiáter. DOTE-n szerzett orvosi diplomát Végh Éva néven, de nem lett orvos, mert jobban vonzotta a politika. Előbb a Hajdú-Bihar megyei KISZ Bizottságon majd a KISZ Központi Bizottságán dolgozott annak megszűntéig. Párttag volt már egyetemistaként is. A gyurcsányi ifjúkommunista vezető nemzedék tagja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!