Nem tartjuk Orbánt közellenségnek

2016. november 23. 18:24

Sokan megdöbbennének, mennyien szimpatizálnak a Betyársereggel a Fideszből. Interjú.

2016. november 23. 18:24
Tyirityán Zsolt
24.hu

Azt mondta, önre nem vonatkozik az alkotmány.

Mondtam ilyet, valóban. De törvénytisztelő, jogkövető magatartást kell tanúsítanunk. Az, hogy nekem mi volt a véleményem a korábbi alkotmányról, az más kérdés. Nem értettem vele egyet. Ehhez jogom van. A mostaniban nagyon sok pozitív elem van, amit támogathatónak tartok, és remélem, hogy sikerül az Alaptörvényt a nemzetvédelem szempontjából sikeresen módosítani, mert ez a nemzetállami létezésünk létkérdése.

Ezt most épp a Jobbik akadályozta meg. Ugyanakkor ez a Fidesz alkotmánya. Korábban pedig azt mondta, azért nem mar a sereg a Fideszbe, mert egy alomból jönnek.

Nem is az alomról van itt szó elsősorban. Inkább arról, hogy sokan megdöbbennének, mennyien szimpatizálnak a Betyársereggel a Fideszből.

Vannak fideszes betyárok?

Fideszes betyár nincs, de nem tartjuk Orbán Viktort közellenségnek. És akkor én ezt a témát itt be is fejezném.

Milyen a kapcsolat a Fidesszel?

Olyan személy van, nem egy, nem kettő a Fidesz padsoraiból, aki tiszteli, elismeri a munkánkat. Sőt, olyan is, aki már segített nekünk, és mi is segítünk neki.

(…)

Meddig nőhet a Betyársereg és mi lehet ennek az egésznek a célja?

Társadalmi szinten kell választ adnunk a kor kihívásaira. Itt most nem a Fideszről vagy a Jobbikról beszélek. Hanem az országról, ami ha bajba kerül, nagy szüksége lesz egy önvédelmi mozgalomra, aminek a tagjai hadra foghatóak.

És ez a Betyársereg? Háborúra készülnek?

Mindenki arra készül.

Mi nem.

Jelenleg Európát és a világpolitikai folyamatokat tekintve a háború reális lehetőség. Én nem vettem észre, hogy kitört volna a világbéke.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. november 24. 10:26
A libsi médiában "a helyzet változatlan": össze akarják kapcsolni a Fideszt a nácikkal. Pedig mi láthattuk az elmúlt két hónapban, kik tartoznak össze: a libsibolsik és a nácik! Ennyi.
noMores
2016. november 24. 09:16
Az az ország, amelyiknek a vezetői háborúba vezénylik az országot, nem érdemlik meg, hogy támogassam őket. Ilyen tolvaj, faszkalap vezetők miatt csúszik le az ország, és majd én menjek oda "hősnek"? Faszt.
áfonya
2016. november 24. 07:41
Hogy mit akar a Tyirityán Zsolt az huszadrendű , legelőször a Fideszt kell megkérdezni ,adnak választ a ballibsik által keltett újabb mondva csinált megbélyegzésre. Nem lehetetlen hogy a Tyirityán Zsolt fél még csapatnak se mondható hirtelen a ballibsi szatyorból elő kapart bábok a jobbik mintára a baloldal által gyártott picurka képzősmy szövetségese.
áfonya
2016. november 24. 07:24
Fideszesek még hallomásból se ismerik a Tyirityán Zsolt nevet ,sehol se hangzott el ,még a sajtó se emlegette .. Ballibsik előrángattak egy ismeretlent ezzel szaladnak nyugatra mocskolni megbélyegezni a kormányt . Háborús veszélyt háborút meg a kommunisták emlegetnek,mindig emberi áldozatokon keresztül jutottak hatalomra ,békés nép utálja kommunistákat ,Trump megválasztásával megbukott a clintonné a háborús eszméket dédelgető kommunisták szövetségese. Nos ez a Tyirityán Zsolt két fideszesről beszél elismeri őket ,de neveket nem meri kimondani ,mert biztos a törvény előtt felelni kéne az elhangzottakért.....Különben szabadcsapatokra nincs szükség ami havi fizetést se ad , Magyarországon van katonaság ahol kiképzést fizetést kapnak . Tyirityán Zsolt névvel operáló ballibsik feltételezhető elképzelhető még felfegyverezett szabadcsapatokra is utalhat mint rágalom a magyar népeben félelmet ébresztve keltve.... Ballibsi bagázs a Fidesz kormányt miért nem kérdezi meg ebben az ügyben, nem meri .... Személyeket előkapirgál ezzel a Fidesz táborát próbálja megosztani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!