Obama egy bukott elnök

2016. november 17. 22:47

Én vagyok az egyetlen, akit lassan elkezd idegesíteni Obama? Kormányzása alatt nem lett jobb hely a világ.

2016. november 17. 22:47
Jakob Augstein
Facebook

„Én vagyok az egyetlen, akit lassan elkezd idegesíteni Obama? Kormányzása alatt nem lett jobb hely a világ. Hogy nem tudott ezen változtatni, az annál rosszabb.

Obama egy bukott elnök.

Ez az iránta támasztott magas elvárásokból is következik. Trumptól viszont senki nem vár semmit. Ez csak megkönnyíti a dolgát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2016. november 18. 17:08
Mindennek a teteje Ukrajna volt. A legnagyobb bűn. Ha valamit nagyon szeretnék, az h. a korrupt, elnyomó, kisebbség nyomorító ukránok alá NE adják a lovat, vagyis pénzt, paripát, fegyvert. Napóleonnak, Hitlernek is beletört a bicskája Oroszországba. Az Államok tele van támaszpontokkal, pont a szír Latakiát NEM lehetett elviselni? Obama és adminisztrációja rosszabbá tette a minket körülvevő világot, mint volt. Ki fogja a porig rombolt Szíriát fölépíteni? Van, amit nem is lehet. Szaud-Arábia mint fejlettebb demokrácia Magyarországnál. Jemennek is annyi, lehet újjáépíteni, csak a halottakat NEM lehet föltámasztani. Szürreális. Ennél leginkább csak jobb jöhet. Reménykedjünk.
justiceforhungary
2016. november 18. 15:20
Ő az első béke Nobel díjas,aki három kontinensen is háborút robbantott ki.
Karpo
2016. november 18. 13:46
balos szociális demagóg és szavazótenyésztő, mint a többi.
Mindjárt
2016. november 18. 10:08
"Obama egy bukott elnök" Ostoba vagy Jakob Augstein. Nem kedvencem Hussein de ostobaság bukott elnöknek mondani az olyan elnököt aki a két törvényes ciklusa után, különösebb személyi botrány nélkűl, alaposan megtollasodva nyugdíjba vonúl. Fogadok, hogy szeretnél ilyen bukott lenni :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!