Véres sejttetemek halma

2016. november 03. 18:55

Az Angarddal a Hír TV Csörte című műsorát klónozta a jobbos csatornák Pepsije – vagy maradjunk inkább a Queen-kólánál –, olyan gátlástalanul, amilyennek a tisztogatás egyik túlélője – hol késik az Egymillióan Szaniszló Ferenc DVD-magazinjáért Facebook-oldal? –, Bogár László szokta leírni az izraeli üzletembereket.

2016. november 03. 18:55
Csunderlik Péter
hvg.hu

Az Echo TV-n a sumer-magyar rokonság kutatói, a nemzettestben turkáló béljósok és a Csodaszarvas Polgári Kör küldöttei helyett egy ideje előtérbe tolták az eddig a díszletek mögött illegalitásban bujkáló értelmes embereket. Az Angard című műsorban vitatkozhatnának is, de az végül egy videóillusztráció lett Szabó Ervin Pártfegyelem és egyéni szabadság című tanulmányához.

Az Angarddal a Hír TV Csörte című műsorát klónozta a jobbos csatornák Pepsije – vagy maradjunk inkább a Queen-kólánál –, olyan gátlástalanul, amilyennek a tisztogatás egyik túlélője – hol késik az Egymillióan Szaniszló Ferenc DVD-magazinjáért Facebook-oldal? –, Bogár László szokta leírni az izraeli üzletembereket. Lehet, hogy Magyarországon a legmagasabb a százezer lakosra eső vívó olimpiai bajnokok száma, de csak nem lehet köztük annyi munkanélküli, hogy a köztársasági elnöki szék után az összes politikai vitaműsor főcímét is velük kelljen megtölteni, ahogy összecsapnak egy annyira drámai pszeudo-Hans Zimmer-zenére, amelyhez nem a Németh Szilárd-sajtótájékoztatók világa passzol, hanem egy jelzőfáklyákkal a kezében térdre eső Nicolas Cage.

»Talán jobb, mint az eredeti« – hirdetik az élelmiszerboltokban kapható zenei cédéken, amelyeken nímandok vernyákolnak Mercury helyett, és valóban, hiába az utánzás – egy öntörvényű badacsonyi borász szerint egész életében seggeket lát az, aki mindig más után megy –, az Echo TV másolatának biztos nagyobb a népszerűsége a Schönherz-koliban, mint a Csörtének. Az Angardműsorvezetője, Dobos Marianne ugyanis kamaszkori fantáziákat idéz meg a fiúgimnáziumba érkező kistanárnőről. Nem is igazán fegyelmez, szinte csak akkor avatkozik be a kormányról, az ellenzékről, az EU-ról vagy éppen a permanens migránsválságról szóló intellektuális iszapbirkózásba, ha valaki száján kiszalad egy »basszus«. Mert ne az olasz vívóiskola bemutatóira számítsanak azok, akik az Angardra kapcsolnak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. december 08. 08:04
Nocsak! Ezek a hülyék állandóan arról nyifognak, hogy senki nem nézi a jobboldali tévéket. Aztán kiderül ők (is) azzal kelnek, azzal fekszenek.
Bölcs Ész
2016. december 02. 09:24
A libsik szerint minden sajtótermék kormánypárti, és a kormánypárti sajtótermékeket senki nem követi. Tehát szerintük a magyar emberek nem követnek egyetlen sajtóterméket sem.
tango47
2016. november 26. 12:49
Nem hittem, hogy a HírTV találta fel a vita-műsor műfaját. Ezentúl minden hasonló annak a klónja lesz? Mi lenne, ha a konkrét műsorról mondana véleményt ez a tapló gyerek?
kaltran
2016. november 14. 22:41
Ez a Csunderlik egy kis hülye. Kár is rá több szót vesztegetni. És még íráskészsége sincs, csak összedobálja a szavakat és azt hiszi trendi. Tévedés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!