Éles kritika érte Szoboszlait: a szakértő szerint ez hiányzik a játékából

2024. április 16. 13:29

James Pearce szerint a hit, ami a karácsonyi remek forma óta elveszett.

2024. április 16. 13:29

Nyitókép: Michael Steele/Getty Images

A Liverpool hazai pályán szenvedett meglepő vereséget a Crystal Palace ellen a Premier League 33. fordulójában. A bajnoki címért folyó versenyfutásban a „vörösök” így kétpontos hátrányba kerültek a listavezető Manchester City-vel szemben – a mérkőzés után Szoboszlai Dominikot James Pearce kritizálta alulmaradt teljesítménye miatt – írja a GMS

Szoboszlai Dominik sehol nincs a korábbi szintjeihez képest

– mondta Pierce a The Athletic Walk On című podcastjában. 

Egyszerűen úgy tűnt, hogy elvesztették a lendületüket. Szoboszlai bejött Wataru Endo helyére, de ez nem igazán segített rajtuk. Teljesen képtelen volt megközelíteni azt a szintet, amin karácsony előtt játszott. Hiányzott a játékába vetett hit és meggyőződés, emiatt borzalmasan rosszakat döntött a széleken.

Szoboszlai a félidőben lépett pályára, de a Sofascore szerint a lehetséges 32-ből mindössze 25 pontos passzt adott – annak ellenére, hogy ezek közül három kulcspassz volt, a második félidőben mindössze egy lehetőséget alakított ki, ami nem túl nagy szám, tekintve, hogy a Palace nagy részben a saját térfelén védekezett. A 23 éves játékos 12 alkalommal veszítette el a labdát a játékrészben. 

A Liverpool csütörtökön az Európa Ligában lép pályára az Atalanta ellen, 3-0-s hátrányból. A mérkőzés 21.00 órakor kezdődik. 



 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. április 16. 23:10
Takaginak igaza van! Más. Ki a fasz közvetítette a Barca-PSG meccset? Arazsuó és Happé!? Remélem más is észreveszi, aki dönt a szpíkerekben, mert az egész univerzum Arahuónak és Embappét ejt ki, nem úgy mint ez a félkegyelmű. Engem kurvára zavart, de lehet Arazsuót is, ki is állítatta magát csórikám! Barca magát herélte ki. Szoboszlait meg hagyja békén a sok faszkalap! Rajta kívül van még ott 10 szerencsétlen, akik mindannyian szarok voltak! De változni fog, a dígóknak rúgnak vagy hatot, a PL-t meg megnyerik! Arsenál és City is szopni fog a BL-ben!
manitowoc
2024. április 16. 20:27
"Szoboszlai Dominikot James Pearce kritizálta alulmaradt teljesítménye miatt" Óh, jaj... mi lesz most... mi lesz most... Rettenetes időket élünk.
KBA98
2024. április 16. 19:03
Semmi baja nincs, csak az edző nincs tisztában a lehetőségeivel!
2024. április 16. 17:11 Szerkesztve
Mentális problémák vannak a Poolnál. Senkinek nem megy, az okot az is jellemzi, hogy Kopp és más is elmegy, sokaknak már lassan le jár a szerződése, túl vannak hajtva. Domi most mentalisan van lejebb mint az elején, de az okát tudjuk. Mindent is elvárnak töle, de közbe tartsa be az elvárt utasítást,az éppen kijelölt szerepkört. Hajrá Domi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!