Népszabadság: fölöslegesen zavartkeltő, nem szép döntés, de megérdemelték

2016. október 12. 16:21

Mondhatnánk: ilyen a kapitalizmus. A magyar tőkésosztály különböző csoportjai egymást eszik meg.

2016. október 12. 16:21
Munkáspárt
Munkáspárt

„Mondhatnánk: ilyen a kapitalizmus. A magyar tőkésosztály különböző csoportjai egymást eszik meg. A Népszabadság már 1989 októberében látványosan azok oldalára állt, akik Magyarországon megdöntötték a szocializmust. Azt követően évtizedeken át kiszolgálta a magyar tőkésosztály szocliberális köreit. Az MSZP-kormányok idején bőségesen kaptak állami hirdetéseket. A Munkáspártról szinte semmit nem közöltek, vagy ha írtak is valamit, azt szinte mindig ellenséges hangnemben tették. A baloldali olvasók elpártoltak a Népszabadságtól, amely már régen nem baloldali, hanem egyszerűen Fidesz-ellenes. A Népszabadság mégis egyfajta »nemzeti intézmény« volt. Akárki is hozta a mostani döntést, fölöslegesen zavartkeltő, nem szép döntést hozott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
finalpoint
2017. január 30. 23:54
Nocsak, nocsak. Na, már csak ők hiányoztak! De azért elmosolyodtam a szóhasználaton, hogyasszongya: "a magyar tőkésosztály", meg "a Munkáspártról szinte semmit nem közöltek", illetve "nem SZÉP döntést hozott", aki megszüntette. Némi sértettséget és kaján vigyort kiérzek belőlük. Vagyis olyan igazán munkáspártos.
Antigoné
2017. január 30. 23:53
Egyet ide, egyet oda. Szép, elvi kiállás.
Sulammit
2017. január 09. 17:34
Így van. Bár azok akik előfizetői maradtak, baloldalinak nevezték, hitték magukat. Pedig, "csak" simán Orbán gyűlölők!
Sulammit
2017. január 09. 17:34
A "baloldali" EU képviselők, pedig a népszabi és a szabadság ürügyén, megint rászabadítják, Junckert Magyarországra. Nem elégedtek meg a szóbeli ejnye, ejnyével, hathatós intézkedést szorgalmaznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!