Sastaps: focipályát adott át Fazekas Sándor

2016. október 25. 15:14

Miért a földművelésügyi miniszter adta át az új, 22x42 méteres műfüves tiszafüredi focipályát, ami az MLSZ pénzéből épült?

2016. október 25. 15:14
Kovács Dániel
Alfahír

„Miért a földművelésügyi miniszter adta át az új, 22x42 méteres műfüves tiszafüredi focipályát, ami az MLSZ pénzéből épült?

Mert a csapat majd felszántja a pályát és learatja a babérokat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. október 26. 10:03
Azért mókás volt Fazekas édesapjának pár éve adott nyilatkozata. Azt panaszolta az öregúr hogy nem lehet semmit se termelni még a saját kertjében se mert a cigányok mindent ellopnak, a szerszámait is. Soha többet nem nyilatkozott pedig biztos lenne még mondanivalója :)
zolizolizoltan
2016. október 26. 09:22
Rákot okozhat a műfüves pálya.Nagy bukta lesz belőle? "Megdöbbentő eredméyre vezetett egy Hollandiában elvégzett tudományos vizsgálat, amely a műfüves pályaborítás alkotóelemeit vette górcső alá. Mint kiderült, a műfű összetevői között olyan karcinogén, azaz rákkeltő anyag található, ami adott esetben káros lehet a labdarúgók egészségére - adta közre a FIFPro..... A problémát a műfüvön szétszórt gumigranulátum okozza, amely azt a célt szolgálja, hogy a műfűvel borított játéktér a valódi talajhoz hasonlóan rugalmas legyen. Ezt az anyagot elhasznált autógumik zúzásával, őrlésével gyártják, ezért nagy koncentrációban tartalmaz egy bizonyos PAH elnevezésű anyagot (a policiklikus aromás szénhidrogének gyűjtőneve), ami bőrrel érintkezve rákot okozhat!" http://www.foci24.net/index.php?ugras=hirolvaso&hirszama=1632&nyelv=0
imres
2016. október 25. 20:04
Bélám! Most az egyszer megválaszolom neked. Mert bár Tiszafüred egyéni országgyűlési képviselőjét nem Fazekas Sándornak hívják, de a térség területi listáról bejutott egyik képviselője. Az egyéni képviselő Varga Mihály, aki éppen Kanadában képviselte hazánkat. Így Fazekasra maradt az a megtiszteltetés (és nem Vadai vadbarom Ágira), hogy átadja a sportpályát. Tudod Bélám, Vadai és a többi baloldali gondolkodású idióta azért küzd, hogy lehetőleg minél kevesebb lehetőség maradjon a mai fiatalságnak a sportolásra. Mert az úgy jó. Úgy lesz nyápic, önálló gondolkodásra képtelen, potenciális baloldali szavazó a fiatalságból.
cutcopy
2016. október 25. 19:53
"Miért a földművelésügyi miniszter adta át" Talán mert a Tiszafürediek a földijei..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!