Lőrincz Viktort tönkretették a bírók Rióban!

2016. augusztus 16. 10:19

Ilyen nem létezik… Lőrincz Viktort szó szerint megveretik a német Denis Kudlával a riói olimpia kötöttfogású 85 kilogrammos bronzmérkőzésén. Ez felfoghatatlan!

2016. augusztus 16. 10:19
Magyar Birkózó Szövetség
Facebook

„Ilyen nem létezik… Lőrincz Viktort szó szerint megveretik a német Denis Kudlával a riói olimpia kötöttfogású 85 kilogrammos bronzmérkőzésén. Ez felfoghatatlan!

A 22 éves német szinte egy lépést nem tett előre a szőnyegen, ellenben Viktorral, aki hatalmas iramot diktált végig, még is őt küldték le térdelő helyzetbe elsőként. Remekül védekezett, a német nem tudta megemelni, a szőnyegbíró állást is rendelt el, ám ekkor a pontozóbíró intést mutatott mondván, hogy Viktor szabálytalanul védekezett. Tanácskozás után 2-0-ra vezetett a német. Jött a második menet, Lőrincz brutálisan neki ugrott a németnek, és két pontért levitte, majd sikerült megintetnie, 3-2-re átvette a vezetést és nem áll meg!!! NEM ÁLLT MEG!

A bírók ezt semmibe vették, 5 perc 26 másodpercnél (!!!!!!!!!!!!) megintették Viktort, és 3-3-al a német győzött (mivel Lőrincz Viktornak volt egy szabálytalanságért kapott intése).

Ez egyszerűen hihetetlen…. Lőrincz Viktort tönkre tették a bírók Rióban!” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2016. augusztus 17. 08:15
GYANÍTOTTAM, hogy német sportdiplomata lehet a háttérben. AZÓTA kiderült, hogy a főbíró német.
Karbantartó9
2016. augusztus 16. 17:10
Tessék megóvni, vagy tessék BOJOKTOTTÁLNI!
gyaloggos
2016. augusztus 16. 14:02
EZ nem hihetetlen, hanem felháborító! A KÜZDŐSPORTOKAT illetőleg pedig egyértelműen leszögezhető, hogy elfogadhatatlan a bíráskodás!
abszurd
2016. augusztus 16. 12:17
SAJNOS a bírók nagy urak, képesek eldönteni mérkőzéseket, de ez nem csak a birkózásnál van így. Reméljük nem csügged, és négy év múlva az arany csillog majd a nyakában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!