Ákos, Kövér, meg a többi gyökér! Tényleg a konyhában van a nő helye?

2016. augusztus 21. 15:03

Nyolc aranyat szereztek sportolóink a riói olimpián. Ebből Hosszú Katinka egymaga hármat abszolvált, és úgy alakult, hogy a nyolcból hetet nőknek sikerült begyűjteniük.

2016. augusztus 21. 15:03
Első Kézből
Nyugati Fény

Nálunk az ország fideszesebbik fele még mindig tenyészkancának tekinti a nőket és nem is szégyelli magát érte.

És akkor jön Szász Emese, jön Kozák Danuta, jön az a Hosszú Katinka, aki önmagában egy külön műfajnak számít mindazzal a bátorsággal, amivel kivonta magát a magyar sportmaffia kontrollja alól.

(De említsük meg minden éremszerzőnk nevét, akiknek nagyon gratulálunk: Szabó Gabriella, Fazekas-Zur-Krisztina, Csipes Tamara, Kapás Boglárka, Márton Anita, Szilágyi Áron, Imre Géza, Cseh László, Kenderesi Tamás, Rédli András, Somfai Péter, Boczkó Gábor)

Ha az ákosi-kövéri parancsnak megfelelően a sportolónőink visszatakarodtak volna a konyhába meg a szülőszobába, akkor most a 8 magyar arany helyett lenne 1 darab.

Az ezüstöket és a bronzokat is beszámítva pedig a 15 érem helyett lenne 5 - a nők nélkül.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grad
2016. augusztus 22. 10:40
"Ebből Hosszú Katinka egymaga hármat abszolvált, és úgy alakult, hogy a nyolcból hetet nőknek sikerült begyűjteniük. ....Nálunk az ország fideszesebbik fele még mindig tenyészkancának tekinti a nőket és nem is szégyelli magát érte. " Te ...! Megint jól félre van magyarázva minden olyan igazi liberális módon. Ha majd nem lesz ki megszülje a Hosszúkatinkákat, akkor mégis kinek az érméért fogsz rajongani???
catalina9
2016. augusztus 22. 08:14
„Nálunk az ország fideszesebbik fele még mindig tenyészkancának tekinti a nőket és nem is szégyelli magát érte. " Pezsegnek a látványlibsik..
2016. augusztus 22. 06:56
Nos akik ilyen gondolatokat megfogalmaznak, azok más aljasságra is képesek. Ami a nyugati fény kifejezést illeti .A nap kél keleten ,és nyugszik nyugaton.
Dénia
2016. augusztus 22. 01:04
Miért nem külföldön hazudoztok inkább ilyen ökörségeket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!