Orphan Black: vége a 4. évadnak

2016. június 24. 16:46

Az egyik legnagyobb vonzereje a sorozatnak az, hogy mindegyik klón hatalmas személyiség, történeteikkel, egymás közötti interakcióikkal külön évadokat, spinoffokat lehetne megtölteni.

2016. június 24. 16:46
Pamats
Sorozatjunkie

És persze nincs Orphan Black-kritika Tatiana Maslany méltatása nélkül, aki továbbra is zseniálisan alakítja az összes klónt, legyen az régi vagy egy újonnan megismert.

Az egyik legnagyobb vonzereje a sorozatnak az, hogy mindegyik klón hatalmas személyiség, történeteikkel, egymás közötti interakcióikkal külön évadokat, spinoffokat lehetne megtölteni. Sajnos Helena idén kevesebbet szerepelt, de az összes megjelenése zseniálisan vicces volt, bár az újnak számító Krystal is hozott nem kevés nevetésre ingerlő pillanatot, amik közül főleg az ütött, amikor megpróbálták beavatni.

A többiek szokásosan nagyon jók voltak és remélem, M.K.-t is viszont látjuk még.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!