Őszintén

2016. április 28. 11:26

Nyugodtan mondogassátok, hogy ez meg az a párt az egyetlen esély. Mire, könyörgöm?

2016. április 28. 11:26
Varga-Bíró Tamás
Facebook

„Vona Schifferrel, Sándor Mária Gyurcsánnyal, Novák a komplexusaival, Chanád Slomóval, Orbán Kohllal…

Ti meg, barátaim, nyugodtan mondogassátok, hogy ez meg az a párt az egyetlen esély. Mire, könyörgöm? Az az élethelyzet, amire csak egyetlen megoldás van, az már vastagon el van baltázva. Itt már csak ők hiszik ezt el. Na, nem azt, hogy ők az esély. Hanem, hogy ti elhiszitek nekik. Márpedig ti elhiszitek nekik. Mindnek. Mindent. Mindig.

Hát akkor elő azzal a tizenöt éves verdával, és reménykedjünk, hogy 3 év önkéntes rabszolgaság után összejön a jobb kormányos 7 éves!

Dübörögjön alattunk a gazdaság! Hiszen, ha ügyesek vagyunk, egy élet munkájával simán be tudjuk vinni a feketét a szürkébe! (Fehér nincs, nem is volt, ne is reméljük!)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuruc
2016. április 28. 12:35
A nagy megmondoemberek, akik a falu hataratol nem latnak messzebb, abbol van epp eleg. Mitol szuletik meg egyesekben ez az egtol kapott karizma, hogy mindenkinek tutira megmondja, hogy szamara mi a jo? Huzzunk szet, utalkozzunk, kopkodjunk! Az a tuti ebben az orszagban! Mi lenne, ha nem foglalkoznank massal, csak a sajat utunkkal? Ha tudsz jobbat, csinald Tamas! Betegge teszed magad, a sok kopkodes sajnos visszaszall.
kuruc
2016. április 28. 12:26
Oszinten V.B. Tamas! Te igy gondolod. En mashogy gondolom oszinten. Tegyel le egy programot, de ne csak elviekben, gyakorlatban megvalosithatot, tobbseg altal elfogadottat, aztan ki is kell vitelezni, aztan te leszel a Kiraly! Addig ez csak hoborges. Oszinten.
Bkir54
2016. április 28. 12:24
Ez is csak libsi provokátor.
Tintamin
2016. április 28. 12:22
Siman durvabban lop Orban, mint Rakosi. Az oktatast teljesen kicsinaltak, a kulturaban vadbarmok vettek at a hatalmat, a korhazban csak meghalni lehet, es ugy lopnak, hogy a komcsik is buszkek lennenek ra. UNDORITO, OCSMANY ORSZAG LETTUNK! Kosz, orban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!