Igen, nőket erőszakolt, de hát mekkora zseni!

2016. április 08. 12:08

Annyira rajongunk a hírességeink iránt, hogy néhány nőt gond nélkül feláldoznánk nekik. De a szakmai sikerek miért is jelentenek felhatalmazást bűncselekmény elkövetésére?

2016. április 08. 12:08
Vándor Éva
VS

„Az elismerésre méltó karrier, a köztiszteletnek örvendés, a művészi zsenialitás egy bizonyos szinten túl a relativitás furcsa mázával borítja be az olyan bűncselekményeket, mint a nemi erőszak, és egyéb, nők sérelmére elkövetett visszaélés. Hogy hol van ez a szint, azt nehéz meghatározni, de a hatalommal és a népszerűséggel egyenes arányban nő a valószínűsége annak, hogy ezeket a bűncselekményeket már-már mellékesnek, esetleg megbocsáthatónak lehet feltüntetni. Az ismertséggel és közkedveltséggel járó eszközök pedig arra is képesek, hogy adott esetben láthatatlanná tegyék az áldozatokat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 403 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2016. április 09. 11:05
Tényleg csak egy picit, egy igazán pöttyet aljas összehasonlítani olyan erőszaktevők eseteit Kiss Lászlóéval, AKIKET SOSEM VONTAK FELELŐSSÉGRE ÉS AKIKET SOSEM CSUKTAK BÖRTÖNBE!!! Egy társadalomban megvannak a bűncselekmények megtorlásának jogszerű módszerei. Kissen megtorolták, amit elkövetett. Polanskin nem. Cosbyn nem. Milyen félrenézés kultúrájáról ugat ez a firkász picsa Kiss esetében? Egy társadalom nem bocsát meg azonnal, csak mert börtönbe kerül a bűnelkövető, de erre is megvannak jogszerű módszerek. Miután valaki leüli a büntetését, évekig priusza van. Évekig figyelemmel kísérik, vajon megértette-e, hogy hol a határ, amit nem léphet át. Nézem a netes fórumokon az agyhalott söpredéket, hogy azzon agyal, hogy a nemi erőszak elévül-e, és ha nem évül el, akkor jogos Kisst eltaposni. Mert annyira agyalágyulatk ezek a nyomorultak, hogy még azt sem fogják fel, hogy az elévülés arra az esetre vonatkozik, amikor valakit NEM VESZNEK ELŐ A BŰNÉÉRT! Az elévülési idő azt jelenti, hogy mennyi ideig lehet vádat emelni ellene a bűnéért. Kiss ellen viszont azonnal vádat emeltek és le is csukták, úgyhogy szart sem számít, hogy mi a nemi erőszak elévülési ideje, mert már meg lett büntetve! Egy társadalomban a büntetésnek is van határa. Ha valaki leülte a kiszabott időt, ha valaki letöltötte a priusz idejét is anélkül, hogy bűnt követett volna el, akkor a társadalom mentesíti a tovább hátrányos jogkövetkezmények alól. Azt meg kifejezetten tiltja a törvény, hogy bárkit kétszer megbüntessenek ugyanazért a cselekményért. Persze erről mit sem tud ez a csőcselék! HOGY EZ AZ EURÓPAI IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS METODIKÁJA. Nem pedig az a barbár, ószövetségi, hetediziglen bűnhőggyé', amit most a libsi médiatrógerektől felheccelt csőcselék művelt Kissel, aki 55 éve, két emberöltővel ezelőtt(!) kapott egy második lehetőséget ÉS NEM ÉLT VISSZA VELE, HANEM BEBIZONYÍTOTTA, HOGY MEG LEHET VÁLTOZNI, JÓ ÚTRA LEHET TÉRNI. De persze mit számít az ahhoz képest, hogy néhány tróger most tudta meg, hogy mi történt 55 éve. És a teljes libsi sajtó mellszélességgel támogatja az európai, demokratikus jogelvek semmibevételét, és szemen köpését! Uram Isten, hát hol vannak ilyenkor kis hazánk emberi jogvédő taknyai? Ugye kussolnak? Mert ebben az esetben, nem számít, hogy még Kissnek is vannak emberi jogai, pláne, hogy 55 évet, élete nagyobbik, értelmesebb, gyakorlatilag felnőtt részét tisztességesen élte, nem mellesleg a magyar nemzet nevű közösség javára. Talán éppen ez a baj! Nem is talán. Biztosan. Mert tönkre kell tenni a magyar úszóválogatottat, tönkre kell tenni a 2016-os olimpiai szereplést, és lehetőleg tönkre kell tenni a magyarországi vizes VB-t is - mert az mind jó Orbánnak.
Tűz csiholója
2016. április 08. 20:58
A nemi erőszakért TÖRVÉNYESEN ELÍTÉLT, aszerint megbűnhődött, majd TÖRVÉNYES REHABILITÁCIÓBAN RÉSZESÜLT ELKÖVETŐ 55 évvel később NEM BÜNTETŐ ÚJRA! Ez nem egy náci, nyilas vagy BISZKU-ügy. Vándor Éva, Maga egy hülye p.
szabadhajdu
2016. április 08. 20:05
Vándor Évát nem fenyegeti a nemi erőszak veszélye. A kecskék erős kihívást intéztek vele szemben.
Vén Csataló
2016. április 08. 18:30
Apropó, hol volt ez a sok, most émelygő, meg öklendező libsi, amikor kiderült, hogy a jó Demszky Gábor 79-ben szétverte a nője arcát? Hol vonyítotttak ezek a nyomorult sakálok megbocsáthatatlan bűnről? Hol küzdöttek a hányingerükel, hogy Budapest főpolgármestere eltörte a csaja orrát? Hol követelték ezek a szardarabok Demszky azonnali lemondását? Hol ugattak ezek vállalhatatlaságról meg morális értékekről? Hol???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!