Családi külügy

2016. április 13. 18:08

Laikusként nem dolgunk igazságot tenni egy kétségbeesett családi küzdelemben, de nem lenne az azoknak sem, akik az anya igazát hangoztatják – még Szijjártó Péternek sem.

2016. április 13. 18:08
Lakner Dávid
Magyar Nemzet

„Nem sok pár mondhatja el magáról, hogy válóperükbe egy regnáló külügyminiszter avatkozott be, az egyik fél követeléseinek teljesítését szorgalmazva. Nyíri-Kovács Patrícia és Soo-il Lee esetében viszont ez így történt: emlékezetes, mekkora visszhangja volt tavaly a Bora Borán rekedt nő történetének, és miként szorított az egész ország, hogy az anya kimenekíthesse gyermekét a távoli szigetről. Aztán a Mandiner megszólította a koreai–francia apát, és minden más megvilágításba került. 

(...)

Ha a nemi és fizikai erőszak vádját sikerül bizonyítani, nem kérdés, hogy Lee veszélyeztetheti a gyereket. De azért, mert elviszi a kicsit megnézni az Amerika kapitányt, mint megannyi más szülő? Mert a saját vallási nézetei szerint neveli a gyerekét? Hiszen mégis- csak ő a vér szerinti apa, miközben Nyíri-Kovács nevelőapjaként Nyíri Iván kapcsolata távolabbi.

Laikusként nem dolgunk igazságot tenni egy kétségbeesett családi küzdelemben, de nem lenne az azoknak sem, akik az anya igazát hangoztatják – még Szijjártó Péternek sem. A polgári eljárás szerint a gyerek jogszerűen él Bora Borán, és egyelőre Lee bűnösségét sem mondták ki. Indokolt az ügyben az elővigyázatosság és az óvatosság az ellenérdekelt felek manipulációs kísérleteivel szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. április 14. 09:30
Hö? Pont leszarom mások magánéletét.
néhai Ch.Pilot
2016. április 13. 21:44
Lady Lakner kísért egy kép Lady Lakner ölelj át egyszer Lady Lakner úgy ahogy akkor Lady Lakner (Korda György: "Lady Laura" nyomán)
Mich
2016. április 13. 20:55
Lakner Simicsicska Dávid, mit kavarsz...?!
paraklétosz
2016. április 13. 18:34
Milyen Lee? LaLee?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!