Ne már, Sándor Mária, ezt mégis miért?

2016. április 26. 12:17

És egy jókora fekete pont, amiért Sándor Mária elment és felszólalt a DK tüntetésén. Ilyen egyszerű ugyanis atomjaira szétcsapni a hitelességet.

2016. április 26. 12:17
Dévényi István
Válasz.hu

„Sándor Mária fontos dologért küzd. Keményen. Elszántan. Hatalmas piros pont, amiért Sándor Mária a közbeszéd részévé tudta tenni az egészségügy problémáit. Nem, még annál is nagyobb piros pont. És egy jókora fekete pont, amiért Sándor Mária elment és felszólalt a DK tüntetésén.

Ilyen egyszerű ugyanis atomjaira szétcsapni a hitelességet. Gyurcsány Ferenc mellé nem lehet odaállni. Teljesen mindegy, hogy milyen filozófia mentén fogadta el Sándor Mária a meghívást – azt mondta egyébként a demonstráción, hogy nem a pártrendezvényre jött, hanem a magyar emberekért -, hatalmasat hibázott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2016. április 26. 20:08
Jézusmária.
Harangláb
2016. április 26. 19:51
Sándor Máriával elhitették a fontosságát, és ő szívesen el is hitte, hiszen életének olyan szakaszához ért, ahol kamerák szegeződnek rá, ajnározzák, tűzijáték veszi körül... ...Csak azt nem látja szegény, hogy ebben a tűzijátékban neki a puskapor szerepét szánják dörzsölt ballib politikusok...
tade7
2016. április 26. 19:33
Jogos, ámbár ezt a cikkírótól is meg lehetne kérdezni a Szabadfogás című állatkert miatt.
Géká
2016. április 26. 19:14
Simicska betegebb lehet mint mondják, ha Dévényi ilyen kétségbeesetten elkezdett mocskolódni. pedig tehetséges figura, csak gondolom a csekkek neki sem fizetik be magukat. van az a pénz istván igaz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!