A nő mint olyan, nem terem a fán!

2016. március 08. 12:50

Édesanyám mondotta egyszer, hogy kurvából lesz a legjobb feleség. Anno csak a vulgaritás végett maradt meg bennem ez a szólás, de később a velőmig hatolt mikor sok prostituáltat megismertem.

2016. március 08. 12:50
Kőházy Ferenc
Facebook

Itt állok egy fotográfusnál és éppen fényképezik »a nôt«. Félreértés ne essék, nem fogom most nekifutásból degradálni a lánylét ezerarcú megnyilvánulásait... Édesanyám mondotta egyszer, hogy kurvából lesz a legjobb feleség. Anno csak a vulgaritás végett maradt meg bennem ez a szólás, de késôbb a velômig hatolt mikor sok prostituáltat megismertem. Elképesztô élettörténetek és sorsok... Ha úgy alakul... Bizony hamar felnô az ember... És ezáltal egyre közelebb kerül a bölcsességhez. Igaz a mondás. A fiatalkoromból felsejlô úgynevezett jólányok mára szörnyû válásokon vannak túl. Pereskedésen, acsarkodáson, sárdobáláson. A régi rosszlányok ugyanúgy borzasztó fájdalmakon vannak túl, de ôk már sokkal elôrébb járnak az úton. Már nem kergetnek gyermeteg álmokat. A földön állnak és már tudják becsülni azt ami adatott. Szóval a nô mint olyan, nem terem a fán! A nô, akár a férfi csak kiforrhat! Ha elég szenvedély, fájdalom, csalódás, alkotás, szeretet és mosoly van a fazékban... Akkor kiforrhat! A kor ahogy mondják... Csak akkor számít ha sajt vagy. Senkit nem tudtam soha tisztelni a koráért, csak a tetteiért. A nemekkel ugyanígy vagyok. Ne játszd a jólányt ha nem abban az életszakaszban vagy! Ne akarj nô lenni akkor amikor még lánynak kell lenni! Amikor meg kell ôrülni... Ordítani... Elszökni... Gyulladni... Megfagyni... Széttörni... Összeolvadni... Mert ha ezeket a fázisokat bármi miatt kihagyja egy leány... Valószínûleg soha nem lehet belôle valódi nô...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2016. március 08. 20:22
"kurvából lesz a legjobb feleség" Hülyeség. Ők inkább alkalmatlanok feleségnek. Magukról terjesztették el ezt a tévhitet, hogy romantikusabbnak tűnjenek a kuncsaftok előtt.
Békanász a hasadon
2016. március 08. 19:26
"csak a vulgaritás végett maradt meg bennem ez a szólás" Végett, mi? Gyanánt.
Morgen
2016. március 08. 13:44
Egy férfinak úgy tehet az édesanyja a legjobbat, ha arról beszél neki, hogy a szeretett nőből lehet a legjobb feleség. A kurva nem azért kurva, mert gyakran szexuál idegenekkel, hanem azért lesz örökre kurva, mert képtelen elhagyni az előéletét. A férj mellett is kurva marad, mert neki is pénzért szolgáltat. Minden azon múlik, hogy két EMBER képes-e arra, hogy a nő a férfiban tisztelje a férfit, a férfi a nőben a nőt. Innen kezdve pedig van "női életpálya" és van "férfi életpálya".
kohntalan
2016. március 08. 13:14
Amíg egy nő fiatal és szép, övé a világ, válogathat, kinek rakja szét a lábát, és ez bizony hatalom, amivel élni kell. Később úgyis rusnya, ráncos, gonosz szuka lesz belőle, de ha jól sáfárkodott a testével, gazdagon vénülhet meg. A férfi sorsa ellentétes irányú, sokan csak 40-50 év fölött tesznek szert annyi hatalomra és vagyonra, hogy egyáltalán figyelemre méltassák őket a húspiacon a szép, fiatal pipik. De ezt a helyzetet a legvégsőkig ki kell ám használni :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!