Árokbetemetés másként

2015. november 24. 07:12

A fene se tudja, még az is lehet, tényleg szigorú banktitok, hogy Medgyessy miféle szolgálatokat tett a Fidesznek, mert a két nép barátságának látható jelei mintha kevés optimizmusra adnának okot.

2015. november 24. 07:12
Ugró Miklós
Magyar Nemzet

Természetesen a kormányzó pártok utóbbi években előlépett ifjú káderei is felvértezettek mindennemű szakértelemmel, de ha az kiegészül tapasztalt balosok hozzáértésével, akkor aztán kétségkívül övék a világ. Ennek fényében megérthetjük, hogy Kóka János, a halva született »magyar puma« atyja mitől lesz nélkülözhetetlen tagja a magyar gazdasági delegációknak, és üzletemberként miért kap diplomata- útlevelet, hogy Lázár főminiszternek miért a zsidó közösséget erősen megosztó Zoltai Gusztáv ad tanácsokat a zsidó közösséggel kapcsolatos ügyekben, hogy Szili Katalin minő főtanácsokat adhat a miniszterelnöknek, havi egymillióért. S ne feledjük, a rendszerváltás két emblematikus baloldali figurája, Pozsgay Imre és Szűrös Mátyás is a Fideszben lelte meg az identitását, nem párttagként, hanem az összefogás jelképeiként. Számolni kell a Fidesz hatalmas integráló erejével. Az egykoron a Fidesz ellen létrehozott jobboldali pártkezdemény egyik meggyőzött vezetője ma miniszterelnök-helyettes. A balosok előtt is nyitott a pálya!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2015. november 24. 18:54
Bedaráltatott. Mármint Ugró Miklós. Kár volt itt nyilvánosan megdicsérnem, két alkalommal is a közelmúltban. Lehet, hogy pont az én dicséreteim hívták fel a főnökei figyelmét arra, hogy a Simicska-csicska "Magyar" Nemzetben van még egy józan, egyenes gerincű újságíró. Nyilván megfenyegették, vagy megzsarolták, hogy az új hangvételnek megfelelő cikkeket kell írjon! Kedves Ugró Miklós! Saját (erkölcsi) halottamnak tekintelek. Emlékedet (amikor még normális cikkeket írtál) megőrzöm.
Csigorin
2015. november 24. 13:50
Ez mi akar lenni Miklos, allasjelentkezes? :)
Mich
2015. november 24. 10:58
Simicsicska... mennyi pénzért nem érted az egészet...?
states
2015. november 24. 09:50
De tényleg, ez az Ugró a Fidesz seggéből nem látszott ki 20 évig. A Magyar Nemzet (volt) olvasói ezt pontosan tudják. Nem ég a pofádon a bőr, Miki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!