Gyáva, nép, haza

2015. október 09. 15:12

Senki nem szól. Mert kirúgják, mert bántani fogják, mert nem jó a rendszerrel összeveszni. Mert nem politizálnak. Mert gyávák. A gyáva emberekkel pedig már most is mindent meg lehet tenni.

2015. október 09. 15:12
Professor Pizka
Ráérünk blog

„Én nem tudom, ki mit vár a 2018-as választásoktól. De jelenleg olyan párt nem akar indulni rajta, amelyik azt mondaná, hogy jobb Magyarországot akar. Mindenki küzd valami ellen, ki a bevándorlókat akarja legyőzni, ki a rezsidémont, a cigányokat, Orbán Viktort. Esetleg akarnak több pénzt nyomtatni, hogy mindenkinek legyen több pénze.


Olyan egy sincs, amelyik szerint holnaptól ne hozzunk szar törvényeket, amelyeket nem gondolt át öt jogász, meg öt egyéb szakértő, mielőtt benyújtottuk. Olyan egy sincs, amelyik azt mondaná, hogy a közoktatás vezetését lehetőleg ne bízzuk fogalmatlan seggfejekre, és ne egy megyei központ döntsön a bivalybasznádi iskola táblakréta-beszerzéseiről. Hogy ne háromszoros áron vegyünk orosz metrót, amikor ennyi pénzért van ezer jobb.

Ez azért van, mert senki nem szól. Mert kirúgják, mert bántani fogják, mert nem jó a rendszerrel összeveszni.

Mert nem politizálnak. Mert gyávák.

A gyáva emberekkel pedig már most is mindent meg lehet tenni. 2018 után is meg lehet majd.

Ha te ezt eddig végigolvastad, és érted, és nem szólalsz meg, ha valami nem jó, akkor gyáva vagy. És a te hibád.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2015. október 09. 23:56
Már most magyarázzuk a 2018-as gyomrost? Nem korai ez egy kicsit? :)
ptrfarkas43
2015. október 09. 21:22
Speciel az Orosz metrót nem értem, mert a France az nagyon gáz hozzá képest.
packó_
2015. október 09. 19:36
Kár a blogrepublikért, hogy lassan ennek a pofának az írásaival van tele.
Bolond Istók
2015. október 09. 18:45
Az emberek félnek, de nem azért nem mondják, hogy félnek, mert nem félnek, hanem annyira félnek, hogy nem merik mondani, hogy félnek. Értitek? Ti féltek! Te aki ezt olvasod félsz. És ahogy félsz, egyre jobban fogsz félni. Félsz, félsz, az emberek félnek, te is félsz, félsz, ha nem nyafogsz és saját szerencsétlenséged, tehetségtelenséged, lustaságod, beteges frusztráltságod, kompenzálni való hiányosságaid, saját magad által okozott kudarcok miatt nem másokat okolsz, nem kezdesz habzószájjal, üvölteni, hogy: mindig csak a másik, sohasem én,... akkor te félsz. Gyáva vagy!, érted? gyáva! Félsz, az emberek félnek, te félsz, mindenki fél... és Joseph Goebbels a pokolban elismerően csettint. (Mondtam én a múltkor, hogy ezek a balliberális demokratikus demokraták, szellemi,- lelki-terroristák.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!