Gender és Mohamed

2015. augusztus 13. 13:25

Egy másik zöld pedig az NDK-ra utalva azt taglalja, hogy teljes integrálódásuk csak most fog befejeződni. Hogy mivel? A migránsok befogadásával.

2015. augusztus 13. 13:25
Tamáska Péter
Magyar Hírlap

„A harmadik világból beözönlő fia­tal férfinépesség feltartóztatására az Európai Unió »funkcionális elitjének« aligha jut eszébe fegyveres válasz. Joachim Gauck, a német államelnök arra hívja fel polgárait, hogy fogadják őket tárt szívvel, s Angela Merkel kancellár asszony úgy megrótta a beözönlést ellenző Pegida tüntetőit és kocsmai politikusait, hogy a szaúdi királyságban is a legnagyobb tisztelettel tapsoltak neki. Az őshonos európainak ugyanis csak elméletben lehet igénye demokráciára, de ha önmagáért, fehér mivoltáért tüntetni mer, könnyen terroristagyanússá válhat.

Ehhez a tudat is elegendő, mint a szocializmus uralmakor az ellenforradalmiság megállapításához. Dimitris Kisoudis mérges görög. A szövetségi köztársaság kulturális és etnikai tarkaságáról Bongó csimpánz jut eszébe, aki a legtarkább festményeket festi a művész csimpánzok között. Németország — írja — éppen olyan tarka, mint Bongó művész képei, de parlamenti vitáit még a csimpánzok is szégyellnék.

Szobám szorgos migránsa tovább zümmög. A kiváló germanisztikus és zsurnaliszta Theodor Hinz írása ideillő: Nem mi hívtunk titeket! Betolakodónak, invázornak, megszállónak nevezi a bevándorlót, az elitek magatartását pedig összeesküvésnek a tisztes polgárok ellen. Minden lojalitást feladtak választóikkal szemben, hogy az új telepeseknek, »neusiedlereknek« hazát hasítsanak ki az ország testéből. Politikus és szakértő: mind-mind rizikófaktor, vesztésre játszik szép szavakkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. augusztus 14. 00:06
És nálunk? Eddig 7000 kiskorú gyereket dobtak át a határon akiket a te és az én adómból kötelesek vagyunk befogadni felnevelni integrálni. Simán pofátlanul játsszák ki a bevándorlási törvényeink kiskapuit. Kormány mit tesz ez ellen módosítja? Nem. Jöhet még egy városnyi afrikai arab gyerek a magyarnak meg a saját gyerekére nem jut.
OberEnnsinnen
2015. augusztus 13. 14:24
Európa a legősibb, legemberibb életösztönt bünteti, gúnyolja, gyalázza: a túlélési képességet, ill.ennek közbeszédbe emelését. Ezért egy személyben önmaga bírója és hóhéra: a nagyon demokrata, civil ellenőrzött, PC-vezérelt, ultraliberális, emberbarát liberál-náci megsemmisítőgépezet; amit úgy hívunk: európai eszme, európai morál. A 68-asok luciferei röhögnek és röhögnek és - uralkodnak: számítóan, előre kitervelten és kőkeményen. Soros sorstársak pedig - az árnyékban - öntik a pénzt a lucifereknek, lucifernőknek, azaz: a lucifergendereknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!