Több tiszteletet a magyar nőknek!

2015. július 27. 15:41

Miközben Németország kancellárja lehet nő, amerikai elnökjelölt is lehet nő, addig hazánkban a Fidesz vezető politikusai valamiféle gyerekcsináló konyhagépként beszélnek a nőkről.

2015. július 27. 15:41
Vadai Ágnes
DKP.hu

Az elmúlt években sorozatossá vált, hogy a Fidesz vezető politikusai lekezelően, másodrangú félként beszélnek a nőkről. Legutóbb Németh Zsolt, a Külügyi Bizottság fideszes elnöke viccelődött azzal, hogy az asszony nem ember, az elmúlt években azonban ennél sokkal borzasztóbb példái is voltak már a nők lenézésének és a nők elleni erőszak bagatellizálásának.

Előbbire Varga István szolgáltatott példát, amikor arról beszélt, hogy ha a nők szülnének 4-5 gyereket, akkor fel sem merülhetne a családon belüli erőszak, utóbbira a felesége arc- és orrcsontját eltörő »vak komondoros« Balogh József.

A DK szerint elfogadhatatlan, hogy miközben Németország kancellárja lehet nő, amerikai elnökjelölt is lehet nő, addig hazánkban a Fidesz vezető politikusai valamiféle gyerekcsináló konyhagépként beszélnek a nőkről, akiknek a főzés, a házimunka és a gyerekszülés az elrendelt feladatuk.

Arra kérem jobboldali nőtársaimat, – többek között – Hoffmann Rózsát, Dunai Mónikát, Schmidt Máriát, Handó Tündét, Pelczné Gáll Ildikót, Herczegh Anitát, Rogán Cecíliát, Vajna Tímeát és Lévai Anikót, hogy ők se maradjanak csendben, ha a jobboldal alárendelt eszközként beszél a nőkről.

A DK a következő napokban elindít egy online petíciót »Több tiszteletet a magyar nőknek!« címmel. Kérünk mindenkit, hogy pártoktól függetlenül csatlakozzon, ítéljük el együtt a nőket lenéző, tiszteletlen megszólalásokat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makimuki
2015. július 28. 09:07
Van akinek több tisztelet jár, van akinek nem! Neked semmi, te lehet nem is nő vagy?! Szép meg tuti nem! Meg ostoba is vagy! Hogy járna így tisztelet! Nehogy már egy szintre hozd magad meg Lévai Anikót! Hol vagy te tőle! Nézz már magadra/ba!!!
szuverén
2015. július 28. 08:59
-"...gyerekcsináló konyhagépként beszélnek a nőkről..." Vadai képtelen felfogni, hogy milyen szörnyeteg, hogy ezzel mennyire lenézi az anyákat, az igazi nőket! -Amelyik nő nem akar eredményes "gyerekcsinálást" elkövetni, nem akar anya lenni, az nem nő! Az ostoba, önző, primitív nőstény. (Bocsánatot kérek az állatvilág, csodálatos anyáitól!) Az emberi faj (embertelen) nőstényeinek, nincs joga női privilégiumokra. Nem tisztelet jár, hanem mélységes megvetés. -Ezt feltétlenül nézzék meg, főleg a jobb kezét: http://kepfeltoltes.hu/view/150728/Vadai__gi_3.14_pi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
áfonya
2015. július 28. 02:50
Emberi jogokat lábbal tipró párt (mszp-szdsz)bukott képviselője ugat a nők helyzetéről ,elvették gyest gyedet ,béreket nyugdíjakat csökkentették az energia árakat 32x emelték ,semmi jót nem várhatunk tőlük , a magyar néptől a megélhetést elvennék az idegen betolakodókat támogatják ,mindig idegenekkel verték a magyar népet.
Fakutya Vigyora
2015. július 27. 23:50
Ilyen az, amikor Vadai Ágnes "dögösen" néz http://static.origos.hu/s/img/i/1502/20150217vadai-rock1.JPG?w=666&h=444 Gondolom, lapáttal kenték rá a sminket. "Amikor a közgazdasági egyetemet választottam, társadalomtudós szakembernek készültem. Tanári szakdolgozatomat a baszk szeparatistákból, szakdolgozatomat a terrorizmus nemzetközi jogi vonatkozásairól írtam." Négymillió forintnál is többet kapott alig féléves munkáért tavaly Egerfai József MSZP-s fővárosi képviselő, aki az önkormányzat cégének adott tanácsokat a Fővárosi Közgyűlés, azaz saját maga elé került koncepció előkészítéséhez – erősítette meg lapunk információját Gyarmati Zoltán, a Parking Kft. ügyvezető igazgatója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!