Videoton - Tüntetők 1-0

2015. július 15. 14:50

Fehérváron feltehetően nem gondolták végig, a szerbeknek meg a macedónoknak vízum kell a britekhez, mert a britek komolyan veszik, hogy megvédik Európát a bevándorlóktól.

2015. július 15. 14:50
Sztankóczy András
Válasz.hu

„Fehérváron feltehetően nem gondolták végig, a szerbeknek meg a macedónoknak vízum kell a britekhez, mert a britek komolyan veszik, hogy megvédik Európát a bevándorlóktól. Mivel nem adták be időben a vízumkérelmet, nem is kapták meg. Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics és Mirko Ivanovszki itthon maradt, egy francia idegenlégiós pedig sérülés miatt nem utazhatott, persze sejthetjük, mennyire lehet francia valaki, aki a martinique-i válogatottban játszik. Így csak két idegenlégiós volt a kezdőcsapatban, ami magyar viszonylatban egészen páratlan fejlemény.

Ráadásul Danilovics és Pajovics volt az első, illetve második számú kapus, a helyükön pedig egy olyan fiatal magyarnak, Gábor Péternek kellett kezdenie, aki még NB I.-es meccsen sem lépett pályára, nemhogy BL-selejtezőn. Na, és kapott gólt? Egyet sem! Akkor kellenek ide az idegenek? Ugye, hogy nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. július 16. 00:02
Kivaló cikk. A Vidi teljesen leképezi az országot: kurvaszar a minőség, de ez nem számít, mert a tulaj jóban van a Főnökkel, aki kitömi közpénzzel, az visszacsorgat neki is, a fociba is (a Főnök kedvenc hobbija), mindenki örül. A dolgozó népnek meg tökmindegy, milyen íze van a narancsnak.. Hülyére vesznek ezek minket rendesen.
Gregorius
2015. július 15. 19:17
A Vidi vezetése sajna teljesen amatőr, ha egy kicsit komolyabb, nagy szurkolótáborral rendelkező csapat az ellenfél, akkor a különben nekem szimpatikus, ügyes, de teljesen rutintalan harmadik kapus simán megzavarodhatott volna és már most simán kipotyogunk...
pollip
2015. július 15. 15:33
Ott van példának a Paks! Mindenki magyar a csapatban és a segítők is. Hajrá Vidi! Úgy, mint 1984-85-ben:-))))))
Senior
2015. július 15. 15:17
A vízumügy a Vidi vezetőit minősíti. Azért az a pót-pót kapus az elején csinált kettő akkora baromságot, ami lámpalázzal nehezen magyarázható. Egyébként tök mindegy, a következő körben kapnak a fehérváriak egy képzettebb ellenfelet, és mehetnek a levesbe. Valamire való magyar focista jelenleg minimum a lengyel bajnokságban játszik, ja, afelett meg csak néhányan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!