Plakátbűnözők

2015. június 08. 21:39

A hazai baloldal egy jelentős része számára fontosabb, hogy megfeleljen a multikulturalizmus lejárt szavatosságú ideológiájának, mint a magyar nemzeti érdeknek.

2015. június 08. 21:39
Lánczi Tamás
Mozgástér blog

„Valószínűleg mindenki emlékszik a »Ne fizessünk rá« szlogenű plakátokra, amelyekkel Szigetvári és akkori főnöke 2004-ben elárasztották az országot, de felidézhetjük a 2002-es országgyűlési kampányt is, amelyben Szigetvárinak úgyszintén oroszlánrésze volt, és amelyről pár évvel később Gyurcsány Ferenc így nyilatkozott: »A gátlásosnak aligha nevezhető manőver legfőbb célja a „23 millió román munkavállaló” beözönlésétől való – valójában alaptalan – félelmek keltése.«

Ha valaki elfejtette volna, a 23 millió románon másfél millió erdélyi magyart kellett érteni, akik valóban nem terveztek tömegesen áttelepülni Magyarországra, ezt Gyurcsány jól látta.

Ezzel szemben idén hozzávetőleg 120-130 ezer, zömmel koszovói illegális bevándorló fogja átlépni a magyar határt (májusig nagyjából 50 ezren jöttek be) és az Unió valóban tervezi a bevándorlók kvóta alapú szétosztását. Hogy mi abban a logika, hogy a baloldal a magyar migrációt nem, a harmadik világbeli bevándorlást viszont támogatja? Látszólag semmi.  Az ellentmondást csak az oldja fel, ha szem előtt tartjuk, hogy a hazai baloldal egy jelentős része számára fontosabb, hogy megfeleljen a multikulturalizmus lejárt szavatosságú ideológiájának, mint a magyar nemzeti érdeknek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. június 09. 19:11
Minél rosszabb, annál jobb nekik. De aztán eljön az idő, hogy nekik lesz nagyon rossz itt.
egyetmondok
2015. június 09. 15:05
Az alaptörvényi normaszöveg szerint a magyar állam multikultúrális állam. Lejárt volna a szavtossága?
Pinter68
2015. június 09. 15:05
"Plakátbűnözők" Mondja ezt a kordonbűnözők egyik, közpénzből alaposan kistafírozott fő ideológusa. Bájos. Ha levesszük a politikai mázat és hangulatkeltést a bevándorlásról, azok a rideg tények, hogy gazdaságilag összességében mindegyik befogadó ország kurvára jól járt a bevándorlókkal. Igen, még Anglia, Németország és Ausztria is. Még a nyilvánvaló problémák ellenére is. Csak a politikusok mindenhol beszariak és nem mernek kiállni a közvélemény elé ezzel. Inkább loholnak a szélsőjobb után.
tevevanegypupu
2015. június 09. 08:35
Aki a határon túlról érkező magyarokat meg a fekete-afrikai és szíriai menekülteket egy kalap alá veszi az hülye.És a legjobb az egészben, hogy ezt ő maga is tudja, csak éppen kínjában - mivel nem tud megoldást - inkább provokál.De van segítség: aki szeretne tenni valamit értük, egy-egy családot befogadhat a kisszobába fürdőszoba használattal és félpanziós ellátással. De felajánlhatja fizetése 25 százalékát is, nem is muszáj odaadni, jól bevásárol naponta és odaadja egy táborban lakónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!