Magyar zavar

2015. május 07. 11:08

Amikor nemzeti szolgálatot végző kormánya van az országnak, akkor ellenfelei szinte őrjöngenek.

2015. május 07. 11:08
Czakó Gábor
Napi Gazdaság Online

Amikor nemzeti szolgálatot végző kormánya van az országnak, akkor ellenfelei szinte őrjöngenek. Vesszen az EU-tól nehezen kialkudott támogatás, lázadjanak a cigányok, a tanítók, a diákok, robbanjon föl az ország! Tüntessünk, balhézzunk bármiért! Úgy gondolkodnak, mint a Salamon király ítéletére váró hazug asszony: inkább aprítsa a hóhér miszlikbe a gyermeket, de a másiké ne legyen!

Az elmúlt negyedszázad alatt éppen négy ilyen vezetése volt az országnak, s mindannyiszor ugyanaz a szellem lázadt ellene.

Természetesen többször hibázott Antall József csapata is, és nem makulátlanok az Orbán-kormányok sem. Mindkettőnek akadnak kisebb és nagyobb szamárságai. A kicsikből lesznek a nagyok. Például a dohányboltok belső terének láthatatlanná tétele: létezik-e ennél nagyobb biztonság a rabló számára? Ha egyszer bejutott, azt tesz, amit akar. Ez mindenki tudja, aki már élt: a falusi léc-, deszka- és drótkerítések hézagain keresztül a járókelő meg a szomszédság rögtön kiszúrta az illetéktelen behatolót. A városok nyitott körfolyosóit unatkozó vénasszonyok vigyázták.

Nem tudom, hogy az állítólagos trafikmutyi meghaladta-e az országos suskus-átlagot. Azt viszont igen, hogy az elsötétítés jelképi ereje óriási. A Fidesz-rajongó, de jelképekben is gondolkodó emberben fölmerül a gyanú, hogy a trafikfóliák miért ne rejtenének bűntényeket?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuc-kuc
2015. május 07. 15:24
"Amikor nemzeti szolgálatot végző kormánya van az országnak, akkor ellenfelei szinte őrjöngenek." Ez a kormány csak III/III-asból áll? ....esetleg másod állásban KGB-ek? ....netán Putyin pincsi kennel az egész kormány?
Felcsuti Erik
2015. május 07. 14:49
Lattam nehanyszor a Klubszoba c.musorban (miert is szunt meg?)... ez fideszes fasz kurva buta.
kuwiq
2015. május 07. 13:43
Van tovább is, elvtársak. Sötét gyanúm, hogy Czakó elvtárs is áruló. Akármelyik ürgebőrszakértő a századvégtől megmondja! Tessék: "Hogyan tud egy ekkora szamárság jogszabállyá válni? Úgy, ahogy a központi kormányzat széttelepítésének ötlete is megvalósulhat…" Ezek ott a napigazdinál hogy merészelnek ilyeneket leközölni?? Mi különbözteti meg a magyar nemzetet a napigazdaságtól, ha itt is ilyenek jelenhetnek meg??? Pedig a miniszterelnök elvtárs és a Kövér elvtárs is világosan megmondta, hogy nem ellenséges, meg billegő, hanem hű médiára van szükség. És ezeken akarják odaadni a kormányhirdetéseket?? Hogy a saját pénzükön gyalázzák a kormányzatot, bölcs intézkedéseit??
Akitlosz
2015. május 07. 13:40
Ezt a kormányzást meglehetősen nehéz "nemzeti szolgálatknét" értékelni. Szóval ez csak propaganda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!