Sokkoló és víz

2015. május 11. 08:55

Őrség híján végül Szakács Imre képviselő öntött egy pohár vizet a szirénába. Humánusabb, mint sokkolót használni Szél Bernadett ellen.

2015. május 11. 08:55
Cséfalvay Attila
Kisalföld

»Ne kényszerítsenek arra, hogy kénytelen legyek behívni az Országgyűlési Őrséget az önök eltávolítására« – ezt mondta Latorczai János házelnök, amikor a jobbikosok megszállták az elnöki emelvényt 2013 júniusában a földtörvény elleni tiltakozásképpen. Az őrség nem jött, Latorczai a szónoki pulpitusra kényszerült, ott beszéd közben a tiltakozók az elnöki csengővel zavarták, végül őrség (és sokkoló) hiányában berekesztette az ülést.

»Megkérem a terembiztosítási szolgálatot, szíveskedjen intézkedni a súlyos rendzavarás megszüntetésére« – kérte a házelnök tavaly februárban, amikor az LMP képviselői beindították a szirénát, megakadályozván a paksi bővítésről szóló szavazást a parlament ülésén.

Őrség híján végül Szakács Imre képviselő öntött egy pohár vizet a szirénába. Humánusabb, mint sokkolót használni Szél Bernadett ellen.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. május 11. 15:07
A kormány tevékenysége egy folyamatos sokkoló...
Felhasználó név
2015. május 11. 13:05
A Zorbànt lesokkolhatnàk màr!
írmag
2015. május 11. 12:08
Mi volt sokkoló, meg is ilyedt, mekkora volt, szél bernadett, mikor szül? Mi a fészkes fenének kell ilyeneket szemlézni? Vele való foglalkozásként egyenesen szakács imre képviselőt kell hozzá kiküldeni falus ferenc vödrével, hogy minden és mindenki a helyére kerüljön.
csuka
2015. május 11. 10:02
A korrupt Gömöri Zsolt és Deutsch Tamás lemondott már? (Ezek nyúlták le a mozgássérültek pénzét.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!