Nincs szükség a Magyar Nemzetre

2015. január 15. 19:45

A kormányzati kommunikáció szemszögéből a napi nyomtatott bulvármédia, a magazinpiac, valamint a nagy online hírportálok a meghódítandó terület.

2015. január 15. 19:45
Bátorfy Attila
Kreatív

„Emellett érdemes a jobboldali médiaportfolió erős elemeivel is foglalkozni. A plakátpiacon a Publimont-EuroAWK-Mahir Cityposter helyzete nem betonbiztos, ugyanis ki lehet váltani mondjuk egy JCDecaux-Hungaroplakát-Pont Reklám hármassal. A piacon amúgy is lehet hallani, hogy egyes jobboldali plakátcégeknél komoly belső problémák vannak, miközben arról is, hogy más Fidesz-közeli emberek eddig független tulajdonú plakátcégekben szereznének részesedést. Itt egyedül a Mahir Cityposter hengeroszlopait lehetne talán nehezen nélkülözni egy kormányzati kampány során.

Ám a kívánt nagy országos és lokális elérést a jobboldali plakátcégek nélkül is lehet biztosítani, akár olcsóbban is. Egy kormányzati kampányból azonban a Class FM (tulajdonos: Simicska Lajos-Nyerges Zsolt), mint az egyetlen országos kereskedelmi rádió, valamint a Metropol (tulajdonos: Fonyó Károly), mint az egyetlen országos ingyenes napilap, illetve a közélettel, politikával nem foglalkozó TV2 a továbbiakban is nélkülözhetetlen lesz, nem számolhatnak csak a közmédiával, amelynek presztízse és elérése is alacsony.

A kormányzati kommunikáció szemszögéből a napi nyomtatott bulvármédia, a magazinpiac, valamint a nagy online hírportálok a meghódítandó terület. Ott kell számukra részben, vagy egészben szövetségeseket találniuk a kiadóikon, tulajdonosaikon, értékesítési osztályaikon keresztül, és az állami hirdetésekkel ezekben az irányokban próbálkozniuk – mert tömegeket itt lehet elérni. Itt lehet befolyásolni és elbizonytalanítani, nem a Magyar Nemzeten, a Heti Válaszon vagy a Hír TV-n keresztül. Ennek a nyomásnak sokan beadják majd a derekukat, ám kétséges, hogy meglesz-e a várva várt hatása, mert mindenkit mégsem lehet megvásárolni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2016. február 20. 17:49
Tehát kijelenthetjük hogy az ingatlan ügyek ,az átlathatatlan közpénz költés, a magántulajdon jogának a megsértése ,a visszameőleges törvenyakotás,az oktatás és egészségügy helyett stadionokra költött pénz,mind mind kozeratív érték amit a fidesz képvisel és médiája kommunikál! Ha ez így van akkor tényleg nem kár ezért a médiáért!
Zokni
2015. január 19. 20:31
"Izraeli Nemzetre szükség van?... Amerikai Nemzetre... Brüsszeli Nemzetre..." - írja, mintha humoros lenne: "- Mit kíván a Magyar Nemzet! - Legyen reklámszerződése egy milliárdért!" De azért, de azért egy kis antiszemita ízt CSAK belevesz. Anélkül nem jobbos a jobbos. Meg egy kis eszetlen Amerika-ellenességet, majd aztán egy kis Európa-ellenességet... Mi marad? A nyereg alatt puhított döghús. Tudta, hogy a "hátrafelé nyilazásnak" mi a lényege? Hát a menekülés.
pszichodoki
2015. január 19. 20:31
BORULJON MÁR AZ QVA BILI A SZ@RRAL EGYÜTT A FEJÜKRE TÉNYLEG!! Jön Kecskemétről a barack és körte pálesz, alig várom, legalább "megelőzi" a hányást.../sic!!
pszichodoki
2015. január 19. 20:31
Valakiből genetikailag/!!/ hiányzik a humor és az irónia....Ez van, ott a "barikád" arra lehet "rejszolni", az megmondja/írja a "tutit", ha még van egyáltalán.../ sic!/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!