Kitüntetést Orbánnak, Nobel-díjat Putyinnak!

2014. november 25. 07:30

Magyarok százezrei, oroszok milliói támogatják választott vezetőiket. A két nagyformátumú államférfi a legtöbbet tette a békéért, a nemzetek barátságáért, népük felemelkedéséért, alkalmazott megoldási módszereik Európában elismerést váltanak ki.

2014. november 25. 07:30
Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI-OS

A civil szervezet javasolja, hogy az Országgyűlés felhatalmazása alapján a köztársasági elnök a legmagasabb állami kitüntetésben részesítse Orbán Viktort. A kitüntetés, a miniszterelnöknek a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában kifejtett kimagasló, példamutató tevékenysége elismerésére szolgálna.

Az Egyesület egyetért a széles körben felmerült igénnyel – ezért javasolja, hogy a M. Tud. Akadémia V. Putyint terjessze fel Nobel-békedíjra. Oroszország elnöke bizonyságot tett a béke ügye iránti elkötelezettségéről. A világ egyik vezető országának a vezetőjeként minden erőfeszítésével arra törekedett, hogy fenntartsa a békét és a nyugalmat saját országában, és tevékenyen hozzájárult a Földön kirobbant bármely konfliktus békés rendezéséhez. A világ egyetért azzal, hogy Putyin egyike azoknak, aki valóban megérdemli a díjat. Európában egyre több szó esik az orosz elnök érdemeiről: Franciaországban, aláírásgyűjtés kezdődött, Róma utcáin pedig plakátok jelentek meg az elnök arcképével, „Putyinnal vagyok” aláírással.

Magyarok százezrei, oroszok milliói támogatják választott vezetőiket. A két nagyformátumú államférfi a legtöbbet tette a békéért, a nemzetek barátságáért, népük felemelkedéséért, alkalmazott megoldási módszereik Európában elismerést váltanak ki.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Catullus
2014. november 25. 14:29
Azt hittem, hogy ez vicc, de sajnos tragédia, hogy ilyen írás, ilyen személyek léteznek.
illesl
2014. november 25. 12:54
Nem értem a sopánkodást. Putyin nem indított háborút. Az orosz nép felemelkedésen dolgozott és ebbe belerondított az usa. Mennyivel békésebb politikus Obama, Begin, vagy Szadat? Ők kaptak Nobel Békedíjat...
Mich
2014. november 25. 11:56
Orbánnak nincsen szüksége ilyen a ballib által indított/pénzelt álszervezetek támogatására.
Zokni
2014. november 25. 10:42
Vicc ide, vicc oda, de azt nem fogjuk elkerülni, hogy utcát nevezzenek el róla, meg szobrot állítsanak neki. Mondjuk utóbbihoz a mintát egy 500 gr DIN/TÜV GS mintájú fejsze szolgálja majd. Messziről fog megcsillanni a napfényben a feje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!