Nem szavaztam meg az új Juncker-bizottságot

2014. október 22. 19:09

Canete, Hill, Vella, Navracsics – ez a Bizottság támogathatatlan. A néppárti-szocialista nagykoalíció a várakozásoknak megfelelően működött – ideértve a magyar képviselőit is.

2014. október 22. 19:09
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„Nem szavaztam meg az új Juncker-bizottságot, mert azok az aggodalmak, amelyeket már Juncker megválasztásakor megfogalmaztam, minden várakozásnál rosszabb formában valósultak meg. Canete, Hill, Vella, Navracsics  ez a Bizottság támogathatatlan. A néppárti-szocialista nagykoalíció a várakozásoknak megfelelően működött  ideértve a magyar képviselőit is. Ennyit erről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. október 23. 13:35
...Ki ez a ragyás f@szi?! Mint ha már láttam volna valahol...
catalina9
2014. október 23. 12:49
A katonaságnál az ilyeneket századge.inek hívják.
qccqccqcc
2014. október 23. 12:09
Te is a várakozásoknak megfelelően működtél primitív, liberális, áruló, büdös köcsög.
1istvan
2014. október 23. 11:53
jól tetted benedek. kár, hogy nincs kutatási adat arra, mennyivel csökkent így a "támogatottságotok" %-ban. tudod, mint a jobbfajta demokratikus amcsi fiolmekben: elnök úr ki kellene találni valamit arra, hogy enyhítsük a homoszeksz miatti 0,2 % veszteségünket a minapi beszéd miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!