10 millió Nógrádi György országa

2014. szeptember 01. 16:27

Miért kell ezt úgy feltüntetni, mintha Magyarország a Nyugat árulója lenne?

2014. szeptember 01. 16:27
Edward Blake
Spiler.info

„Ukrajnában magyarok is élnek, így a jó-rossz megközelítés némileg értelmét veszti. Mivel itt elsősorban nem azt kell/kellene nézni, hogy mi a Nyugat érdeke, hanem azt is, hogy mi a magyar érdek. És akkor még ott vannak a gazdasági kapcsolatok is, mivel jelen esetben Oroszországgal élénk és eddig dinamikusan növekvő exportot bonyolított le hazánk. Persze érthető, hogy nem világos mi a magyar érdek, mert hát olyan nincs is, de legalábbis nagyon nehéz meghatározni.

A liberális értelmiség egy olyan ukrán kormányt támogat, amelyik leginkább olyan, mintha itthon a Jobbik kormányozna. Bele sem gondolnak, hogy ez nekünk, magyaroknak konkrétan mit jelent. Éppenséggel az orosz kisebbség jogfosztása zajlik ezerrel odaát. Persze, ha nem LBTQ kisebbségről, hanem etnikairól van szó, akkor a liberális jogvédelem már kevésbé fontos. Csakhogy ami először megtörténik az oroszokkal, az elég erős kihatással van a magyar kisebbségre is. Mivel a magyar lesz a következő. Jelenleg éppen a választási körzethatárok átrajzolása zajlik, hogy lehetőség szerint egy magyar képviselő se legyen az ukrán parlamentben a jövőben. Nem látom se a Nyugat tiltakozását, se az itthoni liberális demokráciára oly érzékeny értelmiség hangját.

 
Továbbá vannak dolgok, amiket nem igazán tudok megérteni. Az első ezek közül, hogy pontosan miért baj az, ha a magyar alma ezután Szerbián keresztül érkezik majd Oroszországba? Azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy nem a magyar almatermés elmaradása fogja megállítani a háborút, itthon viszont rendkívül komoly károkat okoz. Miért kell ezt úgy feltüntetni, mintha Magyarország a Nyugat árulója lenne?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eisenberger Benjámin
2014. szeptember 01. 23:56
Ó, jaj! Ezt írod: "A liberális értelmiség egy olyan ukrán kormányt támogat, amelyik leginkább olyan, mintha itthon a Jobbik kormányozna." Bocs, de ez mekkora baromság! A Jobbik még sosem volt kormányon, ezért nem tudhatod, hogy bánna a nemzetiségekkel. Garantálom: NEM ÚGY, ahogy Porosenkó-Waltzman. Ez a bánásmód egy másik országra jellemző, amely a Földközi-tenger keleti partján fekszik (nem Libanon). Nem hiszed? akkor olvasd el EZT: https://kuruc.info/r/6/127592/ Így már másképp fest a dolog mi?
egykettő
2014. szeptember 01. 21:59
A jóleső libsizés után kérdezd meg a lengyel ill. litván miniszterelnököt, miért tartanak minket árulónak. Ha nem vetted volna észre, a komoly kritika nem országon belülről jött.
Wazze
2014. szeptember 01. 19:08
"A liberális értelmiség egy olyan ukrán kormányt támogat, amelyik leginkább olyan, mintha itthon a Jobbik kormányozna." Zsidó kormányfővel... Ezt már te sem tudod kimagyarázni, gyökér!
Ellensúly
2014. szeptember 01. 17:44
Sajnos nemcsak a liberálisok, hanem a magát nemzetinek valló Fidesz–KDNP is leszarja, mi történik a határon túliakkal. Néha-néha tesz egy-egy gesztust nekik, de ennyi. Sajnos a szoclibek elképzelhetetlenül levitték a mércét, hozzájuk képest a Fidesz is valami – ahogy a kulához képest a romlott kaja is finom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!