Arról, hogy mi a baj

2014. augusztus 27. 14:35

Az emlékév pénzein, bizony, holokausztbiznisz folyik, a barátok és barátaik holokauszt biznisze.

2014. augusztus 27. 14:35
Vári György
NOL

Mert mi egyéb oka is lehetne a korrupciógyanús ügyek piszkálásának, mint az, ha kimaradunk belőlük? Hiszen mindenki korrupt, és ha valaki esetleg mégsem, ez csak azt jelenti, hogy nem fér hozzá. Ilyen a politika – zárja a szokásos fordulattal Lázár a Hír TV-nek adott nyilatkozatát. Hatalmi erőszak és korrupció, semmi egyéb. (…)

Az pedig, hogy ez a bő félmilliárd forint kivétel nélkül olyan szervezeteken keresztül érkezett, amelyekkel L. Simonnak is volt dolga különböző vezető pozíciókban, nemhogy nem baj, de kimondottan példamutató. Mi az hogy, nagyon is! Még ennél is nagyszerűbb, hogy a barátokhoz kapcsolható szervezetek az esetek nagy részében nem az állami szervek által igényelt szolgáltatásokra kaptak megbízást, hanem saját ötleteik megvalósítására sikerült támogatást szerezniük. Mindez felette dicséretes, de mégis el kell mondani, hogy mi is akkor a baj ezzel és úgy általában. (…)

A Holokauszt Emlékév keretéből – ezt főleg a Magyar Narancs cikkeiből tudjuk – több mint 100 millió forint került a hálózathoz, így szégyenkezve ugyan, de kénytelenek vagyunk igazat adni Novák Elődnek: az emlékév pénzein, bizony, holokausztbiznisz folyik, a barátok és barátaik holokauszt biznisze. És hogy még ez sem zavart senkit, az méltán nevezhető nagyon nagy bajnak. A legnagyobb baj azonban, hogy az egykor többre hivatott L. Simon László és társai komolyan és pironkodás nélkül azt hiszik, hogy ilyen a politika. Hogy tehát az, amit művelnek, politika volna és nem valami egészen más.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2014. augusztus 28. 08:03
Vári wazze!!! Te a túlreprezentáltak hiéna falkájához tartozol. Beleszarsz a ventilátorba és utána meg tobzódsz, hogy mindenki szeplős? Maradjunk annyiban, hogy ne ríjjon a kurva, ha baszni viszik.
kispufi
2014. augusztus 27. 23:23
az ilyesmi nyilván csak a korábbi holokauszt-baráti társaság esetén kóser, ugye. mert hát akkorról nem hallottunk vári-sírást.
Nagy Levin
2014. augusztus 27. 19:52
Tisztelt Ellensúly! Hogy mikor fogom "kritizálni" a MAZSIHISZ közpénzkezelését? Évek óta azt teszem: http://www.szombat.org/politika/kampanybotranyok-a-mazsihisz-elnokvalasztas-elott. Vagy: http://magyarnarancs.hu/belpol/porbol-vesznek-81034. Ezekből az is kiderül, hogy mennyi szeretem azt, ha a "hitközségi barátok és barátaik" lopnak. Bár fel nem foghatom, miért volna jó érv L. Simon védelmében az a kétségtelenül helyes megállapítás, hogy mások is aggályosan bánnak a közpénzekkel. Vári György
Ellensúly
2014. augusztus 27. 18:42
Vajon mikor fogja Gyurka kritizálni azt a Holokauszt®™-ipart és -bizniszt, amelyet nem a Fidesz, hanem a liberálisok, a Mazsihisz, Ronald Lauder, a World Jewish Congress űz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!