Teljes a káosz

2014. június 24. 17:24

Hiába tiltakoztunk Apáti Pistával, hogy erről így nem lehet dönteni, a fideszes többség épp most szavazgat vidáman, úgy, hogy még csak elolvasni sem volt idejük az anyagot.

2014. június 24. 17:24
Szávay István
Facebook

Egészen elképesztő vicc, ami most megint zajlik az Igazságügyi Bizottság ülésén. Ahhoz képest, hogy Kövér László normális és megfontolt törvénykezést ígért, teljes a káosz. Múlt csütörtökön benyújtotta a kormány a kormányzati szerkezet átalakításáról szóló törvényjavaslatot. Annyira jól sikerült az előkészítése, hogy mára már elő is jöttek saját maguk egy 29 pontos módosító javaslatcsomaggal, amit ráadásul a bizottsági ülésünk elején osztottak ki. Magyarul esélyünk sem volt felkészülni, fogalmunk sincs arról, amiről szavazni kellene. Hiába tiltakoztunk Apáti Pistával, hogy erről így nem lehet dönteni, a fideszes többség épp most szavazgat vidáman, úgy, hogy még csak elolvasni sem volt idejük az anyagot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. június 25. 02:08
Eltünt a faszpumpád, öreg? Biztos megin bebasztál.
radical
2014. június 24. 21:53
Ezek a fideszes birkák csak szavazgatnak össze vissza mint a gép mert a kedves vezető megköveteli. Képesek lennének akár olvasás nélkül a saját halálos ítéletüket is megszavazni. Hülye mameluk bohócok.
Akitlosz
2014. június 24. 20:32
A fideszeseket részletkérdések nem zavarják. Ha az ő embereik nyújtották be a javaslatot, akkor az csak jó lehet, így támogatandó, felesleges elolvasniuk.
balbako_
2014. június 24. 17:59
Apáti Pistával tiltakoztak. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!