Hej, de lemondatnám!

2014. június 27. 07:18

Hiába az Index oknyomozása, sajnos csak a gyanú árnyéka maradt, a Seszták által világra segített vállalkozásokról egyelőre nem kerültek elő törvénytelen tevékenységről szóló információk.

2014. június 27. 07:18
Molnár Richárd
Népszava

„Annyiban hálás dolog Magyarországon ellenzéki politikusnak lenni, hogy elég csak beleolvasni egy újságíró vagy egy oknyomozó csapat által talán hetekig készített - levelezés a hatóságokkal, közérdekű adatkérelem, megtagadása esetén jogi eljárás, dokumentumok beszerzése, helyszíni tudósítás és a többi - cikkbe, és máris tele pofával lehet üvöltözni, a nemes torgyáni hagyományok ösvényén, hogy »mondjon le«. Vagy orbánozni/gyurcsányozni/oligarcházni egy velőset.

Ezt csinálja mindkét oldal, ez ma a politikai kommunikáció alfája és omegája, ezt unja az, aki nem megy el szavazni. Persze a magas labdákat le kell csapni, hiszen a kormány új fejlesztési minisztere még süldő ügyvéd korában százával alapította a cégeket, amelyek pontos tevékenységéről semmit sem tudni. (...)

De hiába az Index oknyomozása, sajnos csak a gyanú árnyéka maradt, a Seszták által világra segített vállalkozásokról egyelőre nem kerültek elő törvénytelen tevékenységről szóló információk. Persze, amiben oroszok, ukránok és ügyvédek vannak, ott képtelenség megállni az ösztönös rögtönítélkezést.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2014. június 27. 13:01
Ismét remek kormányt sikerült összeraknia OV-nak. A kinevezése előtti meghallgatáson a leendő fejlesztési miniszter annyit bírt mondani a kétes ügyeit firtató ellenzéki kérdésekre, hogy ... nem igazak az állítások, és ha igaz lenne sem BTK-s ügyek. Fasza! Tehát az egyik legfontosabb tárcát vezető új miniszter számára csak az problémás ügy, ami már a Büntetőtörvénykönyv hatálya alá tartozik. Ami nem, az meg "belefér". Az hogy valami etikátlan vagy tisztességtelen, miért is kellene, hogy érdekeljen egy keresztény-demokrata politikust? És még van pofájuk konzervatívnak és kereszténynek nevezni magukat? Ezeknek? Hogy nem szakad le rájuk az ég!!
sersem4
2014. június 27. 10:43
Ami eddig kiderült. A vádlott még nem tudta bizonyitani az ártatlanságát,ezért a védője súlyosbitásért fellebbezett.
Peter8811
2014. június 27. 09:54
Hejde Nép szava.
drkovax
2014. június 27. 09:49
A tömeggyilkosokkal együtt végezzék ki a szülészorvost meg a bábát is ! - Legalábbis ez a jelenlegi ballib álláspont analógiája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!