​Mekkora hősköltemény volt ez már! Costa Rica-i szeretnék lenni!

2014. június 15. 09:19

A csodáknak épp az a jellemző sajátosságuk, hogy ritkán fordulnak elő. Ezen a vb-n viszont gyakran.

2014. június 15. 09:19
Gazda Albert
Cink

„Costa Ricát senki nem vette komolyan. Én sem. Szurkolgattam nekik már az elején is, mérges voltam az ajándék tizenegyes miatt – időszerű volt, hogy jöjjön, a braziloké után négy meccs lement ilyen nélkül –, de hinni úgy sem hittem bennük, hogy lelkesen iparkodtak.

Ám azután következett a csodálatos második félidő, a tökéletes kapussal – nem is csak egyszerűen Costa Rica-i, egyenesen Navas szeretnék lenni –, a nagyszerű Campbell csatárral, a végtelen akarással és a hihetetlen fegyelemmel. Ennél megérdemeltebb 3-1-es győzelem nincs, ennél megérdemeltebb 1-3-as szívás nincs.

Ez már nem is Holly-, egyenesen Bollywood. Én meg csak itt ismételgetem magamban már fél-, azaz mindjárt egész órája, hogy ilyen nincs, és a legszívesebben írnék ezekről a srácokról egy verset. Kár, hogy nem jutnak eszembe igazán jó rímek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. június 15. 16:19
No és mi tartja vissza? Szabadon emigrálhat, disszidálhat, menekülhet Costa Ricába. Ott olcsó a banán.
kukagyerek
2014. június 15. 11:06
Az esete a balfasz sportriporter a szokásához híven megint oda akart nyalni, ahol az erőt sejtette, de kib@szottul mellé fogott. A legröhejesebb duma az volt tőle, amikor azt mondta (kb 25 perc magasságában), hogy "az uruguayiak" még kivárnak". Annyira "kivártak", hogy ettől jobban már nem is lehetett volna!
KannibálTatárÚr
2014. június 15. 10:56
Costa Rica a világ legboldogabb országa a „happyplanetindex” szerint. Most még nő is a boldogságuk. Igazságtalanság ilyen élvezethalmozás. 1990-től harmadszor jutottak ki a VB-re. Mi hányszor is? (Az antifocisták kedvéért: egyszer sem).
kamasuka
2014. június 15. 10:06
Costa Rica az olaszokat vagy az angolokat ennyire már nem fogja jól megrakni, sőt! Nem kell túllihegni, hisz ne felejtsük el, hogy Uruguay miként jutott ki a VB-re! Még Ecuador is megelőzte a 2xes világbajnokot! (Pótselejtező Jodrániával, 0:5, 0:0)! Tehát nagy csoda nem kellett hozzá, hogy a katasztrofális formában lévő, túlterhelt Uruguayt meglepje egy CONCACAF második helyezett, aki vágja a Dél-amerikai focit ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!