Ha Orbán Viktor úgy gondolja, akkor a Föld egyébként lapos

2014. május 09. 11:16

Már várom azt a kormányzati kommunikációt, hogy az evolúció csak a liberálisok nemzetvesztő propagandája, vagy hogy ha Orbán Viktor úgy gondolja, akkor a Föld egyébként lapos, és a Nap forog a Föld körül.

2014. május 09. 11:16
Szabó Rebeka
Facebook

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az akácvita keretében odáig merészkedett, hogy tudományos tényeket próbál nemlétező politikai tekintélyének erejével cáfolni. Kijelentése, miszerint „Nem osztjuk azt a véleményt, ami a balliberális oldalon megfogalmazódik, hogy Észak-Amerikából behurcolt özönnövény az akác” hihetetlen távlatokat nyit: már várom azt a kormányzati kommunikációt, hogy az evolúció csak a liberálisok nemzetvesztő propagandája, vagy hogy ha Orbán Viktor úgy gondolja, akkor a Föld egyébként lapos, és a Nap forog a Föld körül.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2014. május 10. 07:28
Ha Rebeka azt mondja, hogy Sabath egy napján már lapátolt szénát, akkor ő a szektájának az egy személyes kisgazda tagozata.
marós
2014. május 10. 07:26
Ez a hölgy milyen okos?
balbako_
2014. május 10. 05:12
Ha a föld nem is lapos ez a kis förmedvény amit ez a csaj ide rittyentett az. Lapos, unalmas, hazug.
Sulammit
2014. május 10. 00:41
Meg a te melled is! Elől deszka hátul léc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!