Fazekas hagyjon fel az alaptörvény-ellenes állítások megfogalmazásával!

2014. május 09. 14:41

Az, hogy az akác Észak-Amerikából behurcolt özönnövény, az egyszerű tudományos tény, nem vélemény, pláne nem balliberális.

2014. május 09. 14:41
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

A legújabb tudományos bizonyítékok azt támasztják alá, hogy a teljes agyhalál után simán tovább lehet élni, sőt, miniszteri pozíciót is be lehet tölteni. Fazekas Sándor tegnapi nyilatkozata mindenképpen új távlatokat nyitott meg a fideszes kétharmad előtt: Nem osztjuk azt a véleményt, ami a balliberális oldalon megfogalmazódik, hogy Észak-Amerikából behurcolt özönnövény lenne az akác. Nos, az, hogy az akác Észak-Amerikából behurcolt özönnövény, az egyszerű tudományos tény, nem vélemény, pláne nem balliberális. Ha ezt a tényt a kormány nem osztja, az annak a bizonyítéka, hogy politikai véleményüket a tudományos tények elé helyezik. Egyfelől ilyesmire volt már példa a magyar történelemben, de 1989-90-ben tényleg azt reméltük, hogy örökre búcsút mondtunk ezeknek az időknek. Másfelől – nem mintha számítana, de – Fazekas miniszter nyilatkozata tételesen sérti az alaptörvény X. cikk (2) bekezdését, mely szerint: (2) Tudományos igazság kérdésében az állam nem jogosult dönteni, tudományos kutatások értékelésére kizárólag a tudomány művelői jogosultak.


Tisztelt Miniszter Úr! A féltő szeretet hangján kérem, vegye igénybe az orvostudomány legfrissebb eredményeit mentális működésének helyreállítása érdekében, továbbá hagyjon fel az alaptörvény-ellenes állítások megfogalmazásával. Köszönöm.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2014. május 10. 12:54
Citrom és a gyapot mikor jön?
Szőke Ciklon
2014. május 10. 09:04
Azt nem tudom, hogy az akác mennyire lenne káros a környezetre, de abban biztos vagyok, hogy az ilyen jávor-félék elburjánzása nagyon káros az emberiség számára, nem elég korlátozni, írtani kellene!
császár
2014. május 10. 08:20
Benedek! Arról beszélj, amihez értesz! Még ha többet meg sem szólalsz is.
Cafka Margit
2014. május 10. 08:15
Nos, az, hogy Jávor Benedek egy hitvány, saját választóit hátba-szúró áruló, emellett ki tudja honnan behurcolt özönfaj, az egyszerű tudományos tény, nem vélemény, pláne nem balliberális...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!