Elsőként állítottunk listát

2014. április 25. 17:24

Elsőként ugrottuk meg az aláírási lécet, elsők vagyunk a szavazólapon, továbbá az EP-választáson listát állító pártok közül egyedül a Magyar Szocialista Párt tudott elszámolni az összes átvett ajánlóívvel. ;)

2014. április 25. 17:24
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Facebook

„Elsőként állítottunk listát, elsőként ugrottuk meg az aláírási lécet, elsők vagyunk a szavazólapon, továbbá az EP-választáson listát állító pártok közül egyedül a Magyar Szocialista Párt tudott elszámolni az összes átvett ajánlóívvel. ;)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2014. április 26. 10:20
Szanyi kapitány az örök optimista.Ő mindenképpen kint lesz,tehát van oka rá.Négy évig rendben van az élete,leszarja ő az pártját,a szavazókat,az országot,csak Újlipótváros népét fogja képviselni akik kiküldték.Az időt piálással,csajozással,fogja eltölteni, és ezért csak annyit kell tennie hogy bemegy egy héten egy kicsit holokausztozni,náciveszélyezni,az országot lehányni,és kész.Boldog elégedett ember.
blaupanter
2014. április 26. 09:47
Az elsokbol lesznek az utolsok.Nem Brusszelbe megy te szanyi,hanem a picsaba
I.Preskin
2014. április 26. 08:45
Lássuk a lehengerlően nyílt embört: "Tibor Szanyi Szerintem a szex a fejben kezdődik. Se a pacal, se a kolbász önmagában nem elég. A macsóság se jön össze egy álló fasszal, kell hozzá az ember is! Amint mosoly nélkül a punci se ér egy kalap szart se ..." http://kuruc.info/r/53/124224/
I.Preskin
2014. április 26. 08:28
Eszelő, meszelő, szart eszik a legelső. (piréz gyermekvers)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!