Öt kérdés Vona Gábornak

2014. március 21. 15:04

Miért fogadjuk el, hogy a Jobbik szalonképes, ha az önmagát nemzetiszocialistaként meghatározó Tyirityán Zsolttal stratégiai szövetséget köt

2014. március 21. 15:04
Szlazsánszky Ferenc
atv.hu

Elnök úr!

Szerdán ön szokatlan módon egy újságírót tett felelőssé a Jobbikot ért „támadások” miatt. Mivel én vagyok a megszólított, és mivel ön arról beszélt a sajtótájékoztatóján, hogy rágalmazás helyett inkább vitatkozni kellene, arra kérem, válaszoljon néhány egyszerű kérdésre!

1. Ha a Jobbik tényleg az a szerethető, modern és progresszív párt, amilyennek láttatni akarják, mit keres az elnökségben Novák Előd, aki saját bevallása szerint is komoly befolyással rendelkezik a bűncselekmények sorozatát megvalósító a neonáci Kuruc.infó felett?

2. Mit keres a mozgalmukban ifjabb Hegedűs lelkész, aki a napokban azzal kampányolt a Jobbik mellett, hogy a háttérhatalom biológiai fegyverként használja a cigányságot a magyarok ellen?

3. Mit keres egy „nemzeti radikális” pártban Gyöngyösi Márton, aki listázná a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő zsidó származású embereket, köztük képviselőket, kormánytagokat?

4. Mit keres egy „nemzeti elkötelezettségű” pártban Pörzse Sándor, aki a napokban megüzente, hogy melyik bejegyzett magyar egyháznak (Hit Gyülekezete) lesz félnivalója, ha a Jobbik kormányra kerül?

5. Miért fogadjuk el, hogy a Jobbik szalonképes, ha az önmagát nemzetiszocialistaként meghatározó Tyirityán Zsolttal stratégiai szövetséget köt, a Betyársereg náci vezetőjével pedig baráti fotón látható a párt meghatározó embere? Ön!

Várom válaszát!

Szlazsánszky Ferenc

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyóhimes
2014. március 24. 19:00
BÉNÁK VAGYTOK jobbikosok! Egyszerűen BÉNÁK vagytok!!! MUHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA
mcelek
2014. március 23. 12:17
Tényleg jó kérdések, én is kíváncsi lennék az őszinte válaszokra, nem pedig a kamu dumákra...
hotolo
2014. március 22. 21:59
Itt ez most pont nem a baloldal szalonképességéről szó. Mintha a cikk olvasók nagy része nem jó helyen járna.... Meg igazából ha annyira rendben van minden, akkor nem hinném, hogy túl nehéz lenne ezekre a kérdésekre válaszolni.
Harcos_hungary
2014. március 22. 21:41
én sírva fetrengek ezen a videón, és még mondanivalójával is teljesen egyet tudok érteni... https://www.youtube.com/watch?v=oU9JTTFjPrI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!