Kinek nagyobb a plakátja Budafok-Tétényben?

2014. február 21. 08:55

A XXII. kerületben nemrég született egy megállapodás a pártok között arról, hogyan osztják meg a választási kampányban a különböző médiafelületeket a XXII. kerületben. Ezt a megállapodást a Fidesz most fel is rúgta.

2014. február 21. 08:55
Somfai Ágnes
Mágnes

„A XXII. kerületben nemrég született egy megállapodás a pártok között arról, hogyan osztják meg a választási kampányban a különböző médiafelületeket a XXII. kerületben. Ezt a megállapodást a Fidesz most fel is rúgta. Ezúton kérem szépen Szabolcs Attilát, hogy szedje le a rám ragasztott plakátjait!

Ma ezeket a képeket kaptam:

agiakkorisvan.jpg

felulragasz.jpg

A megállapodásnak egyébként az az értelme, hogy a terepen ne szabaduljon el a plakátháború és tiszteletben tartsuk egymás munkáját. Jól látszódik, hogy a Fidesz a négyfelé osztandó felületet a maga sajátos értelmezése szerint osztotta négy részre. Szépen ráragasztott a saját, szabályos méretben és szabályos helyre (a bal felső sarokba) elhelyezett Ági van! plakátomra egy Szabolcs Attila plakátot. (Nekem is van nagyobb plakátom, csak mi nem azt tettük ki...) Ezzel az a baj, hogy nemrég írták alá a pártok azt a megállapodást, ami szabályozza például az önkormányzat által a közterületen plakátok ragasztására biztosított helyek igénybevételének szabályait. A megállapodásban az is szerepel, hogy a felületeket a jelölő szervezetek egyenlő arányban vehetik igénybe. Ez a Fidesz féle arányosság? Ez az egyenlő arány? A tábla jól szemlélteti, hogyan alakította át a választási rendszert „arányosabbra”, azaz a Fidesz felé még jobban lejtőre a tisztelt társaság.

Április 6-án búcsúzzunk el közösen tőlük!

(Update: közben tájékoztatott a Fidesz kampányában részt vevő huszonketto.hu szerkesztője, hogy »technikai« hiba történt és már cserélik le a plakátokat. Megjegyzésem: szemüveget az aktivistáknak!)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
képviselő
2014. február 21. 11:41
Vihar a biliben. Ágnes plakátjai a kerületi pártok megállapodása szerint még kint sem lehetnének, mert képtelen volt összeszedni az 500 ajánlást. Ezzel együtt sajnálatos, hogy leragasztották, de a Fidesz-KDNP nem sértette meg a megállapodást, Ágnes viszont igen!
Wagner Hopkins
2014. február 21. 11:10
Ez most kinek a tyúkja? http://greenacademy.hu/en/agnes-somfai/
Wagner Hopkins
2014. február 21. 11:09
Ági van. Az, hogy Vanek.
imres
2014. február 21. 11:03
Ágika, babám! Akinek nagyobb a farka, nagyobb a plakátja. Ilyen egyszerű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!