Helyzetjelentés – Felhívás

2014. február 25. 06:45

Tisztelettel tudatom tagjainkkal, támogatóinkkal és ellenségeinkkel, hogy A Haza Nem Eladó Mozgalom vidéken becsülettel teljesített.

2014. február 25. 06:45
Kásler Árpád
Kásler Árpád honlapja

„Tisztelettel tudatom tagjainkkal, támogatóinkkal és ellenségeinkkel, hogy A Haza Nem Eladó Mozgalom vidéken becsülettel teljesített. A versenyidő felénél, 14 megyében összegyűjtötték országgyűlési képviselőjelöltjeink az előírt darabszámú aláírást, több száz segítőnek köszönhetően.

Budapesten valamelyest visszafogottabb eredményről számolhatunk be. Éppen ezért erőinket Budapestre koncentráljuk. Mint ismeretes csak az a jelölő szervezet állíthat országos listát- vagyis több mint 12 ezer szavazóhelyiségben lehetőség nyílik a pártra szavazni- aki legalább 9 megyében és Budapesten, minimum 27 egyéni országgyűlési képviselőjelöltet állít.

Hétfő déltől jómagam is Budapesten gyűjtöm az aláírásokat a IV. és XV. kerületben.

Arra kérek minden támogatónkat, a fent említett két kerületben lakókat, hogy támogassák aláírásukkal azt az eszmeiséget amit A Haza Nem Eladó Mozgalom képvisel.

Budapesti és vidéki tagjaink, segítőink!

Hétfőn, kedden és szerdán minden segítő kézre szükség lesz Budapesten. Mi ott leszünk, aki tud és gyűjteni szeretné az aláírásokat, vagy aláírásával támogatna és a fent említett két kerületben van a lakcíme, az szíveskedjék bejelnetkezni telefonon, egyeztetés végett. 36-70/5060865

A Haza Nem Eladó Mozgalom párt, Békés megye 03-as számú választókerület egyéni országgyűlési képviselőjelöltjeként, 6 nap alatt, összesen 852 db. aláírás gyűlt össze számomra. Köszönet és tisztelet érte minden segítőnek, példaértékű csapatmunkáról tettek tanúbizonyságot.

Tisztelettel, Kásler Árpád”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. február 25. 10:34
Mi van Mandi,ingyen hirdetgetünk?
Kala pál
2014. február 25. 08:20
2010-ben független polgármesterjelöltként indult Gyulán, 6,07 %-ig jutott. Most éppen a politikában próbálkozna. http://hu.iranyitok.wikia.com/wiki/K%C3%A1sler_%C3%81rp%C3%A1d
balbako_
2014. február 25. 08:05
Nekem is van hírem. Ha nem érnek el eredményt a kapott pénzt vissza kell fizetni. És, ha a haza nem is, de egy pár cucc otthonról eladó lesz.
perszekutor
2014. február 25. 07:55
==Tisztelettel, Kásler Árpád== Te rohadt, tetves ügynök-provokátor, majd az NBH segít rajtatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!