Rogán, a Nép Hangja

2013. december 05. 07:20

Orbánnak ideje szabadságra küldeni túlpörgött bajnokát. Vagy más újságokra előfizetni neki.

2013. december 05. 07:20
Molnár Richárd
Népszava

„Rogán azonban nem átlagos olvasó, ő a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakcióvezetője, akinek egyetlen szavára nyomja a megfelelő gombot a Fidesz összes egybites gondolat-, és munkakerülője. És ha Rogán reggel a vécén ülve felturbózza magát kedvenc újsága címlapján, és megfogalmazódik benne az a szofisztikált vélemény, hogy »Gazdag gyilkos szlovák szőke jó nőknek miért csak háziőrizet luxuslakásban, tessék megmondani?!«, akkor abból minimum alaptörvény-módosítás, adóemelés vagy államosítás következik. Don Orbán pedig szereti a jó ötleteket, a pénz nem számít.

A Fidesz bulvártagozata pedig köztudottan szeret olyan törvényeket írni, amelyek tartóssága a kínai tornacipőkkel, szakmai minősége pedig Kozsó dalszövegeivel emlegethető együtt. Így amikor rájönnek arra, hogy faltól falig megteltek a börtönök olyan emberekkel, akikre Tonyó és a Facebook-köztársaság polgárai megharagudtak, ezért nem maradt hely a kommunistáknak, a hajléktalanoknak és az átlagos alkoholista nőverőknek, akkor tényleg muszáj lesz akasztani vagy a Nemzeti Nagytőkével börtönt építtetni minden szaros járásban. GDP pedig se börtönből, se munkatáborból nem lesz, szóval lehet, hogy Orbánnak ideje szabadságra küldeni túlpörgött bajnokát. Vagy más újságokra előfizetni neki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldgóbé
2013. december 05. 09:16
A Népszava még él???
stüszivadász
2013. december 05. 08:59
Molnár Richárd! A minimum az,hogy valakit NEM a vezetéknevén szólítanak,hanem a teljes nevén !Ezt ma már az óvodában is megtanítják .....nem is szólva arról,hogy ez otthoni nevelés. Érvényes ez abban az esetben is,ha ellenkező véleménnyel vagyunk a megszólítottal vagy éppen semmire sem becsüljük. Ettől kezdve hiteltelen minden szava....
tevevanegypupu
2013. december 05. 07:54
Tudja az verhette ki Rogánnál - meg minden normálisabb embernél - a biztosítékot, hogy igaz ugyan, hogy Rezesová részegen megölt négy embert, de ez nem érdekelte különösebben sem őt, sem a bíróságot, és Rezesová még azzal is kifejezésre juttatta ezt, hogy luxuslakásában vihogva és pezsgőzve ünnepelte az elsőfokú ítéletet, hasonlóan gyalázatos barátainak társaságában. Valószínüleg nem jogszerű Rogán felháborodása, a magáé nyilván az..
motoman
2013. december 05. 07:41
Az ilyen seggfejeken nagyon jól tudok szórakozni, amikor így habzik a pofájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!