Nőpolitika

2013. november 13. 14:47

Balogh elkallódásától nem kell tartanunk: a NER-ben a nullára amortizálódott káder sem vész el, hanem némi pihentetés után más megbízatást kap.

2013. november 13. 14:47
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
NOL

A szakmunkás végzettségű Balogh József 1998 óta képviselő, méghozzá ugyanabban a körzetben – a Fidesz az ilyen local herókat (természetesen nem a párt-, hanem az államkassza terhére) be szokta vásárolni a frakcióba. Az eredetileg FKGP-s Balogh fideszesítése szépen hozott Fülöpháza és térsége konyhájára, a veterán politikusnak pedig – aki nőverő karrierjét sem ma kezdte – egyetlen halvány szankcióval, a Fidesz-tagság elvesztésével kellett szembesülnie, de továbbra is képviselő és polgármester maradhat. Olyannyira, hogy a közéletből történő eltávolítására felszólító kiáltványt a parlamenti frakcióvezetők közül éppen a legnagyobb képviselőcsoportot irányító Rogán Antal nem írta alá (állítólag nem ért rá, de az is lehet, hogy az említett tanyamodernizációs program legnagyobb kedvezményezettjeként nem volt szíve ártani a jó Baloghnak).

Utóbbi elkallódásától nem kell tartanunk: a NER-ben a nullára amortizálódott káder sem vész el, hanem némi pihentetés után más megbízatást kap. Balogh Józseffel is fogunk még találkozni: az ő pedigréjével azon sem lepődnénk meg, ha legközelebb a kereszténydemokraták indítanák.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!