Mit gondolnak a trafikokról a turisták?

2013. augusztus 02. 19:16

Egy társaságban jól összekaptak azok, akik a tejüveges, fura boltokban sejtették a dohányt, illetve azok, akik semmi pénzért be nem mentek volna a gyanús kamrákba.

2013. augusztus 02. 19:16
Urfi Máté
Magyar Narancs

„A nyugat-európai turisták kényszeresen megengedő, elfogadó hozzáállása után szinte üdítő volt egy bulizni érkezett, hatfős szlovén csapat reakciója, amikor két nap balatoni tarhálás után tőlem kapták meg a választ az égető kérdésre: mégis, hol a fuckban lehet itt cigit venni? A társaságban ezután jól összekaptak azok, akik a tejüveges, fura boltokban sejtették a dohányt, illetve azok, akik semmi pénzért be nem mentek volna a gyanús kamrákba.

A legelfogadóbb egy lengyel pár volt. Kuba, a férj megnyugtatott: ő hozott cigit, hiszen már rutinos utazó, egzotikusabb helyekre pedig mindig felkészülten érkezik. Ő mondta, nem én.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. augusztus 03. 16:44
A legelszomorítóbb az egészben az,hogy minden balliba a dohányosok önsorsrontásáért drukkol. Pusztuljon a magyar mielőbb!!!
Burkus Gordon
2013. augusztus 03. 14:55
Erre a hülye úrfira nem igaz a nomen est omen: egy magára valamit is adó állampolgár nem a szomszédra hivatkozik, nem nyalja a külföldiek seggét, hanem hazát épit és büszke rá. Ennek biztos nincsen.
Bro222
2013. augusztus 03. 12:05
Ha szlovén 6-osnak van agya, akkor nem tarhál hanem mint ahogy az normál esetben szokás, megkérdezi az utca emberét, hogy hol lehet kapni. És akkor kérdik mért rühelli a nem csak belvárosban gondolkodó ember a Mancs nívótlan fröcsögéseit...
Nemzeti Mutyikos
2013. augusztus 03. 11:57
kb. az iszlam vilagban nezhetnek ki igy a dohanyboltok. 18-as karika, elfuggonyozott kis bodegak. a boltok elott NAV-os es nepi ellenorok csapata akik azt ellenorzik, hogy a mutyikosok mar a boltba lepes elott mindekitol szemelyit, forgalmit, szuletesi anyakonyvi kivonatot, keresztlevelet es parttagkonyvet kernek. mert csak a jo NERtarsak mehetnek cigit venni orbanisztanban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!