Megszűnt a tanszabadság

2013. augusztus 28. 15:36

Mindannyiunkat elriaszt a központi tanterv, amitől igazából nem térhetnek el az iskolák. Kötelező hittanra vagy erkölcstanra járni, s a szülők panaszkodnak, kényszerhelyzetben vannak.

2013. augusztus 28. 15:36
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Pár nap, és az iskolapadba ülnek gyerekeink. Nem lesz könnyű se nekik, se a tanáraiknak. S persze nekünk, szülőknek sem. Nem csitulnak a botrányok az évkezdés körül. Hol a tankönyvek befizetésével, hol a heti 5 órás tornaórával van baj. Csőstül jönnek a bajok. Mindannyiunkat elriaszt a központi tanterv, amitől igazából nem térhetnek el az iskolák. Kötelező hittanra vagy erkölcstanra járni, s a szülők panaszkodnak, kényszerhelyzetben vannak. Aki különórákra szeretné járatni a gyerekét, azt felháborítja a délután 4-ig tartó tanítás. Azt leszögezhetjük, megszűnt a tanszabadság és ezzel a családok, gyerekek szabadsága is. Nagyon bízom abban, 2014-től ez már nem lesz így, mi mindent megteszünk ezért!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. augusztus 29. 04:20
" Megszűnt a tanszabadság " Meseházi a gyf szakdogiját keressétek meg,azt még szabad:)))
kamasuka
2013. augusztus 28. 20:30
Attiskám! A hülye fejeden látszódik leginkább, hogy milyen is a tanszabadság ...
lutra
2013. augusztus 28. 20:29
Marha Bikicsunáj is a népet riogatja: nem kötelező du. 4-ig bentmaradni, a szülő kérhet felmentést. Nem a tanterv risztja a cucikat, hanem a rend. Nem lehet mindenféle marhaságot tanítani, Egri csillagok helyett Herry Pottert. Erősen csodálkoznék, ha MSZMP-s örökséggel örvendezne a hittan/erkölcstan bevezetésének.
Text adósság
2013. augusztus 28. 20:19
Teller előválasztása levél ügyben. Pruty NOL!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!