5 Google+ hiba, amit jobb, ha elkerülsz!

2013. augusztus 28. 10:54

Akkor kapod a legtöbb figyelmet a Google Pluson, ha rendszeresen posztolsz.

2013. augusztus 28. 10:54
Marketingmorzsák
Marketingmorzsák

„A Google+ a második legnagyobb közösségi háló a Facebook után, pedig mindössze két évvel ezelőtt indult. Miért vannak tehát annyira összezavarodva a Google+ felhasználók afelől, hogyan használják? A helyzet az ugyanis, hogy ha egy kicsit is hasonlítasz a többségükre, egy kicsit te is összezavarodtál az oldalt illetően. Mit kell tenned? Válaszképp itt egy lista a JeffBullas.com jóvoltából a leggyakoribb felhasználói hibákról a Google Pluson. Vizsgáld meg ezeket a hibákat és kerüld el mindet!

1. Nem optimalizálod a profilodat

A profilod teljes kitöltése az első lépés. Amikor megadod a nevedet, az önéletrajzodat, a fotókat és más információkat, tudatod a többi felhasználóval, hogy ki vagy és hogyan tudnak téged azonosítani. Ez nem csak kapcsolatfelvételre sarkallhat másokat, de a márkádat is erősíti. Hogy a legtöbbet hozd ki a profilodból, optimalizáld az iparágadra nézve releváns kulcsszavak használatával! Hasonlóképpen, illesz be releváns linkeket az „About” oldalon, a bemutatkozástól a »website« szekcióig. (...)

2. Sosem posztolsz

Akkor kapod a legtöbb figyelmet a Google Pluson, ha rendszeresen posztolsz. A friss tartalom aktuálissá és relevánssá tesz a kapcsolataid hírfolyamában. Ráadásul ez számít a keresőmotor optimalizálás szempontjából is, ugyanis javulnak majd az eredményeid, amikor a felhasználók olyan tartalomra keresnek rá, ami kapcsolódik az általad megosztott bejegyzésekhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
torresG4
2013. augusztus 29. 14:06
már kiderült, hogy a facebook a twitter, a yahoo és a google is folyamatosan szolgáltat adatokat az usa nemzetbiztonságiaknak......a nagy testvér figyel bennünket, aki most épp, nem a szovjetúnió....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!