A Centrális Erőtér nem a Videotonban székel

2013. július 24. 08:40

Az igazi különbség nem a királyság és a köztársaság között, hanem A Nemzeti Együttműködés Rendszere és az összes többi államforma között feszül. Interjú.

2013. július 24. 08:40
Váncsa István
Magyar Narancs

„7. Királyság vagy köztársaság?

Az igazi különbség nem a királyság és a köztársaság között, hanem A Nemzeti Együttműködés Rendszere és az összes többi államforma között feszül. Nálunk A Nemzeti Együttműködés Rendszeréből lehet választani.

8. Videoton vagy Felcsút?

A Centrális Erőtér nem a Videotonban székel, hanem Felcsúton szokott az ablakba kikönyökölni, hogy az ő dicsőségét megörökítő piramis építésében gyönyörködjön. Tehát Felcsút.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pityuka
2013. október 01. 00:02
Kedves Váncsa úr! Van-e önnek dánra fordított szakácskönyve, vagy receptje a lassagne-ról? Esetleg németül? Tisztelettel: Szűcs István Csepelről.
balbako_
2013. július 24. 11:48
Irigy a faszi. Ő életében semmi hasznosat nem tett a seggnyaláson kívül és bár ebből megél, de utána nem marad semmi, egy totálisan felesleges élet. Ettől frusztrált és, ha tükörbe néz hány. Most éppen a Narancsba, és ide.
Sieger
2013. július 24. 09:58
Mi a frász az a centrális erotér? Magyarázd már meg te barom! És miért rossz? (ha rossz)
székely
2013. július 24. 09:39
Igaza van Váncsa Úr. Csak a "Nemzeti Együttműködés ... " .. nem stimmel. A valóság " Nemzeti Összeférhetetlenség Rendszere "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!