Történelmi bukás

2013. július 26. 08:11

Újra megkérdezném Orbán Viktor miniszterelnök urat, hogy biztosan bele kell-e ölni több százmilliárdot a magyar fociba, amikor magyar gyerekek százezreinek nincs mit enni?

2013. július 26. 08:11
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Történelmi bukás: Egy nappal az NB I. indulása előtt az összes magyar focicsapat kiesett az európai kupákból. A Videoton és a Győr után tegnap este a Debrecen és a Honvéd is elvérzett. Sosem fordult még elő, hogy a magyar futballcsapatok még júliusban elköszönnek az európai porondtól. Újra megkérdezném Orbán Viktor miniszterelnök urat, hogy biztosan bele kell-e ölni több százmilliárdot a magyar fociba, amikor magyar gyerekek százezreinek nincs mit enni? A felcsúti Puskás Akadémia kommunikációs vezetőjét, Szöllősi Györgyöt is kérdezném, hogy még mindig azt gondolja-e, hogy »a legsikeresebb(!!) kulturális termékünk a foci«? Elképesztő, komolyan. Nem baj, ma este cserébe megnézhetünk egy kiváló Felcsút-Pápa meccset. Osszátok meg, ha egyetértetek, hogy inkább a szegénység felszámolására költsön a kormány, még ha ennek az is az ára, hogy Orbán Viktor zsebcsapata visszamegy az NB II-be!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bro222
2013. július 26. 15:36
MB1, kedves Tímea, nem NB1! https://www.facebook.com/troll0foci?fref=ts
kamasuka
2013. július 26. 14:31
Egyébként Timi, jövőre ugyanígy négy csapatunk fog indulni, és ugyanakkor csatlakoznak be, mint az idén.
kuzmics
2013. július 26. 13:50
Tímeát is el kellene zavarni dolgozni.
flyb
2013. július 26. 13:42
Ki a francot érdekel a hülye foci?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!